2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
مریم جون من سال 87 که رفتم که اینطوری بهم گفتن و خیلی از آزمایشاتمو چون از مرکز نازایی شهرم بود و مرکز معتبری هم بود قبول کردن ایشالا الانم همینطور باشه
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی مریم جون از نوضیحاتت

نگار جون علتش مشخص نشدههه؟؟؟؟؟

دیگه غیر از اسپرم همسرم چه آزمایشاتی باید بدم ....من شوهرم مورفولوژیش ضعیفه ...یعنی ممکنه علت سقط ها خودم باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
خدایا علت اینهمه سقط و تشکیل نشدن قلب چیه آخهههه

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
نگار جون والا طبق آزمایشایی که دادم گفتن هم خونم زود لخته میشه هم چند تا فاکتور ایمونولوژیم یکم بالا پایینه برا 2 ماه دارو دادن بعد برم 2 یا 3 تا آزمایشو دوباره تکرار کنم
نگار جون آره .کمی هم دستگاه ایمنیم مشکل داشت ولی من قبل و بعد حاملگیم پردنیزولون مصرف نکردم چون مثلا با جلوگیری حامله شدم و ناخواسته بود
منم میخوام همه آزمایشات مربوط به خودم رو هم بدم ...دیگه واقعا توان تحمل یک سقط دیگه رو ندارم

tomorrow is a mystery...

مونا جون حتما برو ابن سینا

نگار جون من همینجوریشم غلظت خونم بالاست دکترم گفته بود دو روز قبل عمل هپارینو قطع کنم ولی من چون یهو دردم شروع شد حدود 10 ساعت بعد از تزریق هپارین عمل شدم و مشکلی هم از لحاظ رقیق بودن خون نداشتم
سلام به همه
هدفم از این تبلیغ کمک به دوستامه....ببخشید اگه مزاحم شدم

یک تاپیک مفید برای دانشجوها
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=395523&PageNumber=1

بازاریابی و تبادل فایل............... شغلی اینترنتی با درآمد بالا ..........برید توی لینک پایین ضرر نمیکنید مطمئن باشید
http://dl.xco.ir/?id=660
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.
نگار جون دیگه حاضر نیستم طبیعی باردار بشم ترجیح میدم شستشوی اسپرم بشه و اسپرم های سالمتر رو با دستگاه بفرستن ...در غیر اینصورت میترسم مجدد کارم به سقط بکشه

tomorrow is a mystery...