2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
مریم جون و زهرا جون من زنگ زدم ابن سینا تلفنش ٢٣٥١٩ گفت باید ٢ تا سیکل بگذره ... ٨ اردیبهشت وقت داد به نظرم گرفتن وقت ضرری نداره تو این مدتم پیش حنطوش میرم ببینم چی میگه ... مریم جون فکر کنم وقت بگیری بد نباشه ..
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پس منم زنگ میزنم یه وقت میگیرم. من 3 اسفند سقط داشتم حالا بخوام 2 تا پری رو حساب کنم اگر پری اول به موقع بیاد و خیلی طولش نده باید همون اردیبهشت وقت بگیرم. سری پیش که کورتاژ شدم 55 روز بعدش پریود شدم. خداکنه ایندفعه اینقدر طول نکشه و سروقت بیاد. مهناز جون تخصص دکتر بزرگ علوی چیه ؟ حنطوش زاده چی؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جون حنطوش زاده فوق تخصص فلوشیپ پریناتولوژی هستش و بزرگ علوی متخصص زنان زایمان نازایه ولی سنش زیاده میگن تجربش خوبه و روش بررسی خاص خودشو داره این دوست من میگه من دنیا رو چرخ زدم علوی رو پیدا کردم نمیدونم ... من حتما اینبار اول با چند تا دکتر مشورت میکنم ...
راستی دادم یه دکتر واسه شوشو از اسپرم نوشته انشالاه میره ازمایشگاه دانش یا نور میده بعدهم به دکتر اورولژیست نشون میدیم شما هم اگه صلاح بدونی این کارو بکن.
عاطی جون سلام
آره عزیزم کلا نرمال نبودن پروتئین c و s میتونه مشکل ایجاد کنه. کم بودنش میدوندم هپارین میدن ولی بالا بودنش رو نمی دونم. مال من نرمال بود ولی لب مرز بود.
مهناز جون دکتر خودم میگه موردهایی مثل مال من از ضعف اسپرم و تخمک نیست و معمولا ژنتیکه. ولی حتما ازش میخوام آزمایش کنه. روزی که بیمارستان بودم و کورتاژم کرد برام تو دفترچه آزمایش WBC CROSSMATAL (بررسی آنتی ژنهای زن و شوهر که با هم متفاوت نباشن) داده . گفت انجام بده بعد از تعطیلات عید بیا برای ادامه بررسی.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام بچه ها.
من هم دوبار سقط توی هفته 5 داشتم. این دفعه دکتر بهم آسپرین داده و شیاف. برای یکشنبه هم وقت سونو داده. سه روزه که سلکسان یا کلگزان هم میزنم ولی هر روز یه لکه قهوه ای میبینم. قبل از آم�ول انگار بهرت بودم نمیدونم چرا اینو نوشت برام و نمیدونم این امپول میتونه دلیل این لکه های قهوه ای باشه؟
خدایا شکرت. خودت در پناه مهربونیت حفظش کن. الهی آمین
مریم جان ، خیلی جالبه دکتر من برعکس نظر دکتر شما میگفت احتمال داره مشکل از اسپرم شوشو باشه که جنین رشدش متوقف شده ! من بخدا دیگه نمیدونم کدوم دکتر درست میکه ولی فکر کنم بررسیش ضرری نداشته باشه ! دلم نمیخواد دفعه بعد دلهره اینکه چیزی رو چک نکردیم باقی بمونه !
سلام خوبید؟
مهنار و مریم جون به نظرم منم ابن سینا کاملترین آزمایشاتو میده که جای دیگه نیست ایشالا بارداری بعدیتون خوب خوب پیش بره دوست جونا
منم 3 بار سقط داشتم ابن سینا هر چی آزمایش بود برام نوشت و گفتن که یه مقدار فاکتورهای سیستم ایمنیم مشکل داره و خونم هم زود لخته میشه و فعلا بهم پردنیزولون و چند تا قرص دیگه دادن تا بعد برم آزمایشامو دوباره تکرار کنم ببینیم فرقی کرده یا نه....
ایشالا دیگه این مشکل برا کسی پیش نیاد خیلـــــــــــی آزار دهندس