2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
بچه ها سلام لطفا میشه بگید هپارین و اسپرینو تا هفته چند خوردید
انگونه زندگی میکنم که می اندیشم شیمی و فایل های مربوط به آن http://chemistrylove.mihanblog.com/ کارتون و بازی :http://kartoonbachegi.mihanblog.com
سلام آتنا جون. میشه بگی دقیقا موردهای تو به چه صورت بوده؟
مادر جون کرم نیا که نگفتم بده. من موندم برای بررسی سقط مکرر صارم برم یا جای دیگه. میدونی مشاور زنتیک چیه وچکار میکنن؟ منم رفتم برام شیاف گذاشت که بشترش دفع شد ولی اتاق عمل هم رفتم برای بقایاش. دیروز مرخص شدم. نمی دونم برم ابن سینا آزمایشها رو بدم بعدش جوابهاش رو بیارم پیش کرم نیا و دکتر صارم. موندم چکار کنم
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من 20بهمن خونریزی کردم سونوکردن گفتن تهدید به سقط

23بهمن هم ان تی شدم که دکتر گفت پشت جفت خونریزی کرده و جفت پائینه فعلا نمیتونم سرکلاژ کنم برو یکماه دیگه بیا
19 اسفند نوبت دارم دعام کنید لطفا
دیروز لباس زیرم خیس شد ترشح نبود چون هم مقدارش زیاد بود هم کمی چسبندگی داشت بازم کمی نگرانم
دعا کنید کیسه آبم باز نشده باشه
چون تو سقط های قبلی یکیشون هفته 16 کیسه آبم پاره شد
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
آخی ترانه جون انشالله که هیچی نیست توکل به خدا...

اکی جان من بیشتر استراحت عادی بودم.. اصلا خانم طاهری پناه به استرراحت مطلق معتقد نیست میگه احتمال ایجاد لخته داره حتی به ای وی افی ها هم میگفت کار خونشون رو بکنن اما مثلا جارو کشیدن و پله بالا پایین کردن که کل رحم بالا پایین میشه کش میاد اینور اونور میگفت نکنید.

ناراحت باش من هم ی بار هفته 13-14 فکر کنم صبحی دستهامو به بالا کشیدم اونروز یکم لک قهو ه ای دیدم .

ترانه جان از خودت بی خبر نزار.. انشالله جیزی نباشه.. جفت خواهر من هم پایین بود بیشتر باید استراحت میکرد و اینها...
خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی ، من تازه به جمع شما اضافه شدم ، دومین سقطم یکشنبه همین هفته بود اولی سال ٨٨ تو ٦ هفته بود بعدش دیگه خودم نخواستم تا امسال . از شهریور تحت نظر بودم هربار روز ١٢ پری میرفتم سونو واژینال میشدم میگفت تخمک دازی همه چی خوبه ، بهد از سه ماه اقدام باردار شدم ، هفته ششم دکترم جنینو ندید فقط ساک بود هفته هفتم جنین بود قلبشم میزد ، ولی هفته ١٠ گفت رشدش تو ٧ هفته و ٤ روز متوقف شده قلبش هم نمیزنه در طول دوره از شیاف سایکلوجست استفاده کردم ، فکر مینم به همین خاطر کنجد جان خیال افتادن نداشت باقرص سقط کردم الان ٥ روز گذشته هنوز خونربزی دارم و یه کمی درد پریودی دکترم گفته یکشنبه بیا سونو کنم چیزی نمونده باشه حالا نمیدونم چی کار کنم میخوام دکترمو عوض کنم برم پیش حنطوش زاده تا علت بررسی بشه ! برام دعا کنید خیلی افسرده شدم دایم گریه میکنم ، دست خودم نیست ، میدونم خیریتی توش بوده ولی کنار اومدن با سقط سخته ،.
نوشته های بچه ها رو از اول خوندم تا صفحه ٥٠ ، خوشحالم که زهرا و میترا میان هنوز به این تاپیک سر میزنن ! خوبه یه جایی هست که هم میشه حرف زد و سبک شد هم میشه راهنمایی گرفت هم امید ...
خوشحالم اینجام واسه من دعا کنید ...
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
مهناز جونم امیدوارم که خوب باشی. منم الان یه هفته هست که سقط دومین سقطم صورت گرفت. اولی تو تیرماه بود و دومی هم که اول اسفند. برای من هر دوتاش قلب داشت و متاسفانه رشدش تو هفته 8 و دومی تو هفته 9 متوقف شده بود. منم حالم خیلی خرابه. همش فکرای منفی میکنم. منم خیلی مرددم که درمانم رو کجا و پیش کی شروع کنم. دکتر خودم گفته با خودش و دکتر صارم که به گفته خودش سالهاس داره رو سقط تحقیق میکنه برم جلو. ولی من هنوز مطمئن نیستم. دکتر هایی که سرچ کردم: دکتر عارفی،‌دکتر پاکروش‌،‌ و مرکز ابن سینا بوده. دکتر خودم هم که تو صارم هستش. حالا بعد از تعطیلات می خوام برم دنبالش. خیلی نگرانم که مشکل بدی وجود داشته باشه. خدا خودش بهمون کمک کنه که کارگشا فقط خود خداست. امیدوارم خودش اسبابش رو برامون فراهم کنه که موش آزمایشگاهی و حیرون این دکتر و اون دکتر نشیم. دیگه هم نشین غصه بخور دوستم. خدا ارحم الراحمینه
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام به دوستان عزیز

مهناز جان نگران نباش میدونم درد سقط خیلی خیلی زیاده ولی از من به شما نصیحت که حامله نشو تا درمان درست انجام بدی یه بار سقط طبیعیه ولی دوبار که شد یه مشکلی هست من از ابن سینا خیلی راضی بودم اگر بتونی ( از لحاظ هزینه میگم) بری ابن سینا لااقل آزمایشات سقطو اونجا بده بعد برو هر دکتر دیگه ای که دوست داری چون آزمایشات ابن سینا کاملترین آزمایشاها هست ...............دکتر محسن معینی هم عالیه

تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
مرسی مریم جون از همدردیت ، مورد من و شما چون باردار شدیم و قلب تشکیل شده انشالاه به خواست خدا مشکل حادی نیست تا همینجام جای شکرش باقیه ، واقعا خدا رو شکر ! میدونی من همسرمو خیلی خیلی دوست دارم یعنی حاضرم بمیرم تا اون خوشحال باشه حالا هم هرچی بیشتر دلداریم میده بیشتر افسرده میشم ، اون خیلی بچه دوست داره ولی حرفی نمیزنه ، به خودم قول دادم تا پای مرگم شده برم ولی بهش یه بچه بدم ، امیدوارم خدا کمکم کنه ، ما هشت ساله ازدواج کردیم من چون خیلی فعالیتهای کاری و ... داشتم خیلی تمایل تداشتم درگیر بچه بشم ، ولی الان فکر میکنم اشتباه کردم ... هیچ موفقیتی ارزششو نداشت ... من به خیلی خواسته هام رسیدم همیشه هم شوهرموحمایتم میکرد ، ولی الان فهمیدم تو اولویتهام اشتباه کردم ، بچه مهمتر بود ... خدا خودش کمک کنه دیر نشده باشه من سی سالمه ، باور کن داشتن بچه برام هم کابوسه چون از سقط مجدد میترسم هم یه رویا ست که شوهرمو خوشحال کنم .
نمیدونم چه دکتری برم از کجا شروع کنم به دکتر قبلیم اعتماد ندارم چون من با سابقه یه سقط رفتم پیشش ولی غفلت کرد و واسه شوهرم از نداد درسته من شنیدم که سقط بار اولو بررسی نمیکنن ولی ایشون یه دکتر دیگه بهم معرفی کرد با معرفی نامه رفتم پیشش ! نمیخوام قدر نشناس باشم و زحماتشو نادیده بگیرم ! همه چیز به خواست واراده خداست ولی ایشون تازه بعد از اینکه جنینم رشدش متوقف شد گفت باید شوهرت بررسی شه .. خوب یکی نیست بهشون بگه این طفلکی ها با کلی امید میان پیش شمارتازه بعد از دو سقط میخواید بررسی کتید خوب از اول بررسی کنید !!!
خیلی از دوستام وقتی تصمیم گرفتن بچه دار شن دکتر شون هنون اول واسه شوشو هاشونم از نوشت !
اینه که دیگه به این دکترا اعتماد ندارم !!!!! تعریف حنطوش زاده رو شنیدم و بزرگ علوی که دوستم که سقط داشت مریضش بود الان ٢ تا بچه داره اولی رو هم ٧ ماهه به دنیا اورد ... به منم میگه شک نکن برو پیش علوی ولی چون شنیدم حنطوش زاده خیلی دقیقه و خیلی از میده میخوام اول برم پیش اون شاید با نتایج از پیش علوی هم برم به اونم نشون بدم .. خدا خودش کمک کنه ... ٥ روز از سقط گذشته من هنوز دل درد و خونریزی دارم خداکنه همش دفع شده باشه .... نمک نذر حضرت فاطمه کردم واسه گشایش توی این کار .... توکل به خدا ...
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
اکی جان من که جنینام قلب نداشتن و دکتر بهم گفت استراحت برات سمه چون cd52 ایمنیم بالا بود و گفت این فاکتور با استرس بالا میره و باعث سقط میشه
مهناز جان شرمنده پسرم بیدار شد خودشو هم تو خواب خیس کرده برم بهش برسم

سوالی داری بنویس تا اونجایی که یادم باشه جواب میدم
عزیزم نمیدونم من برای اولین بار اردیبهشت 87 رفتم که اول اسفند 86 سقط داشتم و وقتی زنگ زدم برای اردیبهشت وقت دادن شاید برای این دو ماه بعد وقت دادن ولی به خدا ارزش صبر کردنو داره ..چون آزمایشاتشون کامل کلمله