|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام من باردارم هفته پیش سونگرافیم نشون داد که جنین 7 هفته و 1 روزه هست و فتال پل و کیسه زرده هم داره اما قلب نداره دکترم گفت داروهاتو قطع کن تا سقط بشه اما خودم خواستم یه هفته هم منتظر بشم دوباره برم سونو حالا چند روزیه که دیگه درد مثانه منو از خواب بیدار نمیکنه یعنی همه چی تمومه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
خسته جان برای سقطت متاسفم عزیزم،میدونم که الان خیلی از نظر روحی بهم ریخته ای،ولی عزیزم اینجا همه مثل همیم ،ایشالله بعد از سقطت ازمایشهای لازم رو میدی و مشکل رو پیدا میکنی،حتما بزودی مامان میشی
سلام به همه دوستان عزیز...این روزها که بعد از ۲ سال و ۲ سقط،دوباره می خوام اقدام کنم،مرددم که پیش چه دکتری برم!! دکتر خودم اشرف معینیه .ولی تو این سایت نمیدونم چرا انقدر ازش بد گفتن..لطفا راهنمایی کنید،دکتر اشرف معینی؟دکتر محسن معینی؟دکتر پاکروش؟
لیلی جون سعی کن خیلی از این دکتر به اون دکتر نری چون بدتر گیج میشی،من تعریف اشرف معینی رو زیاد شنیدم،اینجا هم هر کسی بر اساس سلیقه خودش از دکتری تعریف و یا انتقاد میکنه،مثلا بعضی ها از پاکروش خیلی تعریف میکنند بعضی ها هم ازش ناراضی هستند،ایشالله که ایندفعه به سلامتی مامان بشی
منم امروز شش تا قرصمو خوردم ولی از سقط خبری نیست اصلا شکمم یا کمرم یه ذره هم درد نمیکنه نگرانم تایپو دیدید راهنماییم کنید چیکار کنم برم بیمارستان برای کورتاز؟
خدا جونم میدونم مامان میشم چون اگه قرار بود بهم نی نی ندی حسشو هم نمیدادی
سلام خانوما. منم اجازه ی بارداری گرفتم بعد از چند ماه آزمایش و عکس و رنگی و... (2 تا سقط داشتم) و 2-3 ماه هم هست که آسپرین بچه میخورم و دکی بم گفت مشکلی نداری ولی بعد از مثبت شدن جواب آزمایش بارداریت بیا پیشم بت هیپارین بدم. الان هم ذوق دارم که دوباره میخوام باردار بشم هم بشدت ترس دارم!!! سوالم اینه که دکتر من بم پردینازول نداد که تو این سایت دیدم به خیلی سقط مکرری ها میدن . برا همین میترسم بعد اینهمه تلاش باز هم یه جایی کم بزارم که باعث تکرار اون اتفاق لعنتی بشه! میشه بگین این دارو چقدر لازمه ؟