2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام

تبسم جان پردنیزولون رو از اول به من ندادند بعد از بارداری یکبار خونریزی کردم از اون موقع برام تجویز کردند..

اول هپارین و آسپرین و دارو به خاطر تروییدم داده بودند. بعد خونریزی تو هفته ششم پردنیزولون هم اضافه کرد....

باز هم بنده به تمام هپارینی ها میگم.... دخترا اگر تو بارداریتون خونریزی کردید نترسید .. هپارین چون خون رو رقیق میکنه احتمال خونریزی با هپارین هست... من نمیدونستم و هر بار تا مرز مرگ رفتم و برگشتم...

هفته ششم خونریزی در حدی داشتم که لباس زیر و شلوار م کاملا خیس شده بود.. بدتر از دوره های پریودم بود... اما خدا خواست و شد..

توکلتون به خدا باشه عزیزان.
خدای خوبم. ممنون
سلام دوستان
من 10 روز تاخیر پریود دارم که اولین بتا 9 بود بعد 4 روز شد 12 بعد یک هفته شد 168 که دکتر همون موقعی که 12 بود بهم پروژسترون داد که الان که 10 روز از اون موقع میگذره لکه بینیم شروع شده که گفت من بتای 168 رو قبول ندارم دوباره گفت باید چند روز دیگه بتا بدم اما دیگه فکر کنم فایده ای نداره رفتم دستشویی مثل پریودی خون اومد
خدایا خیلی برام سخته برای اینکه اون دوبار حداقل یه رشدی داشت جنین حالا دیگه دکتر توی سونو ساک رو هم ندید وفقط گفت ضخامت اندومتر داری برو دو هفته دیگه بیا سونوت کنم بهم هپارین دادکه از غصه نزدم گفتم فایدش چیه من که هنوز هیچی نشده خونریزی کردم ولی اسپرینم و میخورم
اخه بارداری دومم هم هپارین زدم اما بازم قلب جنین متوقف شد
حالا من موندم وگریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سونیا جون خیلی متاسفم،میدونم چه لحظات سختی رو میگذرونی متاسفانه تجربه ش رو داشتم،ولی بنظرم حرف دکترت رو گوش کن و هپارین رو بزن،اگه خدا صلاح بدونه حتما میمونه،بعد از دو سقط قبلیت ازمایش ندادی که مشکل رو پیدا کنی؟
سلام به همه ی دوستای گلم امیدوارم همگی هر جا که هستین دلتون شاد باشه .عزیزای دلم من امشب خیلی دلم گرفته بود و بعد از مدتها اومدم اینجا تا شاید کمی اروم بشم وقتی پستهاتون رو خوندم خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم هنوزم به یادم هستین و برام دعا میکنین هم خوشحال شدم و هم شرمنده که تو این مدت از خودم خبری ندادم و نگرانتون کردم ....
فکر نکنین بی معرفتم منم خیلی وقتها یادتون میکنم یاد همه ی دوستای خوبم تو این سایت خصوصا بچه های این تاپیک و از خدا میخوام همتون به زودی به حاجت قلبیتون برسین اما دیگه برام خیلی خیلی سخته بیام اینجا چون تمام خاطرات اون دوران برام زنده میشه منو ببخشین شاید دوباره تا مدتها نتونم بیام و بهتون سر بزنم اما مطمئن باشین به فکر تک تکتون هستم و اگه قابل باشم همیشه براتون دعا میکنم .دورانی رو که با شما بودم از بهترین دوران عمرم بوده برای همینم هیچ وقت فراموشتون نمیکنم و بهترین ها رو براتون ارزو میکنم .به خدا توکل کنین و امیدتون رو از دست ندین مطمئن باشین یکی اون بالا هست که همیشه حواسش به هممون هست ازش بخواین انشالله جواب میگیرین .
همیشه محتاج دعاهاتون هستم التماس دعاااااااااااااااااااااا خدانگهدار.......
سلام به همه دوستان
رویاجون خوشحالم که اومدی و از خودت خبر دادی
ان شالله به زودی خدا دلتو شاد کنه

سونیا جون همینطور که گفتی نطفه ضعیف بوده وداره سقط میشه
منم 2 بار بارداری با جنین وقلب داشتم
اما بار سوم حتی جنین تشکیل نشد
پوچ بودن حاملگی ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد
اما اینکه با هپارین دفعه دوم باز قلبش ایستاد شاید به داروی پردنیزولون هم نیاز داشته باشی

سلام به همه

رویاجان ممنون که اومدی. انشالله تو هم دلت به همین زودیها شاد بشه.

سونیاجان من هم دقیقا بارداری سومم همین شرایط که تو میگی بود هپارین هم زدم اما کم کم بتا پایین اومد و داروهامو قطع کردند برای سقط. من اون موقع واقعا بهم خیلی سخت گذشت بعد سقط سومم دیگه آروم قرار نداشتم و ساعتها کنج خونه زار زار گریه میکردم........ 3 ماه بعد ناخواسته باردار شدم اون بار هپارین و پردنیزولون هم دادند و خدا رو شکر دخترم به دنیا اومد.

عزیزم غصه نخور. انشالله دفعه بعدی برات میمونه. توکلت به خدا باشه امیدت رو از دست نده. به درمانت ادامه بده
انشالله که زودتر نتیجه بگیری.

خدای خوبم. ممنون
سلام به همه خ وبید؟

رویا جونم خیلی خیلی خوشحالم که اومدی و از خودت خبر دادی یعنی فکر کنم الان رو ابرام

ترانه جون عزیزم از رو گوشی من شماره ها رو پسرک پاک کرده و الن شماره خیلی ها رو ندارم و بعضی رو دارم ولی نمیدونم برای کی هست؟ من شمارمو میذارم خصوصی وبلاگت ..راسی رمزو که هنوز بهم ندادی؟

سونیا جونم اگر بتا داره میاد پایین یعنی داره سقط میشه ولی برو خدا راشکر کن که بتا میاد پایین چون اگر بتا با وجود سقط هم بالا بمونه اونوقت خطرناکه

دوستان یه سوال دارم افرادی که خودشون تو خونه سقط میکنن ( اونایی که خواسته میخوان نه ٰ؛ افرادی مثل ما که یهو به خونریزی می افتادیم و تو خونه سقط میشد) من دو باری که تو خونه بودم بعد از اون دکتر 10 تا قرص کوچیک قهوه ای بهم میداد که اگر چیزی مونده با اون دفع بشه و عالی هم بود ........ کسی پرسیده ولی الان اسمش یادم نیست کسی میتونه بهم کمک کنه ؟ و اسمشو بگه

ممنونم
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
رویا جون وقتی پستت رو دیدم از خوشحالی اشک تو چشام جمع شده به خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

نمیدونی که من بیشتر اوقات به یادت میفتم . امیدوارم موفق باشی عزیزمممممممممممممممممممممم

ویک روز تو هم مثل مارال برامون خبرای خوب بیاری . خدا نگهدارتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

بهترین ها رو برات آرزومیکنم
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
سلام دوستای گلم امیدوارم هر جا که هستین همیشه لبتون خندون باشه ممنون از دلداریتون
ما همه اینجا همدردیم ولی خدا رو شکر میکنم که خیلی ها اینجا مامان شدن ومن باخوندنشون اشک شوق میریختم
دلینا جون هزار و یک ازمایش دادم ولی گفتن مشگلی نداری اخه مگه میشه بدون مشگل 3 بار سقط
به خاطر همین ماه اینده میرم ابن سینا ببینم چه خبره
میترا جون وزهرا جون خدا بچه های گلتونو براتون حفظ کنه با وجود شما ما دلگرم میشیم
شهره جون منم فکر میکنم نطفه خیلی ضعیف بوده
فعلا که دیگه هپارینو نزدم ولی نمیدونم چرا فقط داره خون با لخته های سیاه میاد یعنی خون هم سیاه رنگه تا حالا اینجوری نبودم

زهرا جون اسم اون قرص قهو ه ای ها متیل ارگونوین برای بقایایی هست که توی رحم مونده باشه
ههههههههههههههه دیگه یه پا هممون دکتر زنان شدیم
سلام به همه دوستان گلم
سلام رویا جان
خیلی خوشحااااااااااالم که اومدی و از خودت خبر دادی
امیدوارم هر جا هستی شاد و خوشبخت باشی
دوستتون دارم
از خدا می خوام امید هیچ کس و ناامید نکنه

میتراجان تو چطوری ؟ دختر گلمون چطوره ؟

خاطره تو کجای ؟؟؟؟؟
خبری ازت نیست ؟
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام به همه

شاید بعضی هاتون من را بشناسید...تو تاپیک رحم اجاره ای بودم... یک سال
من 9 بار بارداری طبیعی داشتمو همه شون سقط شد نهایتا تا 12 هفته
رویان
بعد ابن سینا
بعد شایامهر
..
.
.
.
آخرش بعذ از کلی دارو... سرم ای وی ای جی.... پردنیزولون... هپارین... آسپیرین.... و ..
مشاوره خون با دکتر توگه
مشاوره ژنتیک با پروفسور فرهود
مشاوره.....

گفتند باید از رحم اجاره ای استفاده کنی

کردم.... چقدر هزینه... چقدر استرس... مثبت شد
از 3 تا جنین 2 تاش گرفته بود
تو سونو هفته 6 قلب میزد
اما 2 هفته بعد..
دوباره سقط شد
.
.
حالا گفتند چاره اش تخمک اهدایی است نه رحم اجاره ای

اگر دوباره نشد یعنی ایراد از اسپرمه...
باید بعدش بری دنبال جنین اهدایی...

چرا؟
4بار عکس رنگی
هیستروسکوپی
لاپاروسکوپی
..
آخرش گفته بودند ایراد از رحمه... همه چی خوب بود
شکل رحم
اندازه
عمق
.
.
حالا میگن تخمک

10 سال عمرمون تو بیمارستان و سونوگرافی و داروخانه و مراکز نازایی و این مطب آن مطب گذشت
کاش همون اول کار بهمون میگفتند

حالا من به شما توصیه خواهرانه میکنم
اگر هم شکل و اندازه اسپرم خوبه و هم شکل رحم و آزمایش های خودتون و بیش از 3 بار سقط قبل از 14 هفته دارید...

یک فکر اساسی بکنید
عمرتون.. جوونیتون... پولتون را هدر ندید

لااقل همراه ای وی اف حتما پی جی دی کنید
اگر نتیجه نگرفتید
فکر اساسی کنید
.
.
.
سلام به همه

ایرانی عزیز واقعا برات متاسفم نمیدونم چی بگم که میدونم مغزت داره از دلداری منفجر میشه فقط فقط بدون که از اعماق وجود درکت میکنم و برات بهترین ها رو خواستارم

سونیا جون ممنونم از اینکه اسم قرصو بهم یاداوری کردی

مامی عسلی جان من انجام ندادم و دربارش اطلاعی ندارم
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد