2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام
من باردارم هفته پیش سونگرافیم نشون داد که جنین 7 هفته و 1 روزه هست و فتال پل و کیسه زرده هم داره اما قلب نداره دکترم گفت داروهاتو قطع کن تا سقط بشه اما خودم خواستم یه هفته هم منتظر بشم دوباره برم سونو حالا چند روزیه که دیگه درد مثانه منو از خواب بیدار نمیکنه یعنی همه چی تمومه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهسا درست میگه مانداناجان

سعی کن آروم باشی خانمی...
ی مواقعی چاره ای جز صبر کردن نیست...... چیزی که زنهای این کلوپ همه مجبور به تجربه کردنش بودند و هستند..

انشالله هر چی به صلاحته پیش بیاد عزیزم توکل کن به خدا
خدای خوبم. ممنون
خسته جان برای سقطت متاسفم عزیزم،میدونم که الان خیلی از نظر روحی بهم ریخته ای،ولی عزیزم اینجا همه مثل همیم ،ایشالله بعد از سقطت ازمایشهای لازم رو میدی و مشکل رو پیدا میکنی،حتما بزودی مامان میشی
ممنونم مهسا جون از دعاهای خوبت

ماندانا جون انشاالله این هفته خبرای خوبی داشته باشی توکل کن به خدا

خسته جون حتما ایندفعه همه آزمایشها رو برو منم دفعه قبل نینیم قلب نداشت و سقط شد ولی اینبار شکر خدا قلبش نرماله

بازم از همتون التماس دعا دارم
سلام به همه دوستان عزیز...این روزها که بعد از ۲ سال و ۲ سقط،دوباره می خوام اقدام کنم،مرددم که پیش چه دکتری برم!! دکتر خودم اشرف معینیه .ولی تو این سایت نمیدونم چرا انقدر ازش بد گفتن..لطفا راهنمایی کنید،دکتر اشرف معینی؟دکتر محسن معینی؟دکتر پاکروش؟
لیلی جون سعی کن خیلی از این دکتر به اون دکتر نری چون بدتر گیج میشی،من تعریف اشرف معینی رو زیاد شنیدم،اینجا هم هر کسی بر اساس سلیقه خودش از دکتری تعریف و یا انتقاد میکنه،مثلا بعضی ها از پاکروش خیلی تعریف میکنند بعضی ها هم ازش ناراضی هستند،ایشالله که ایندفعه به سلامتی مامان بشی
سلام زهرا 5 . اگر میائی پستا رو میخونی . یک اس به گوشی من بده و بنویس که زهرائی من شمارت از توگوشیم حذف شده و میخوام بهت بزنگم .
هرچه دلم خواست نه آن میشود .............هرچه خدا خواست همان میشود
بچه ها سلام

منم امروز شش تا قرصمو خوردم ولی از سقط خبری نیست اصلا شکمم یا کمرم یه ذره هم درد نمیکنه نگرانم تایپو دیدید راهنماییم کنید چیکار کنم برم بیمارستان برای کورتاز؟
خدا جونم میدونم مامان میشم چون اگه قرار بود بهم نی نی ندی حسشو هم نمیدادی
سلام خانوما. منم اجازه ی بارداری گرفتم بعد از چند ماه آزمایش و عکس و رنگی و... (2 تا سقط داشتم) و 2-3 ماه هم هست که آسپرین بچه میخورم و دکی بم گفت مشکلی نداری ولی بعد از مثبت شدن جواب آزمایش بارداریت بیا پیشم بت هیپارین بدم. الان هم ذوق دارم که دوباره میخوام باردار بشم هم بشدت ترس دارم!!! سوالم اینه که دکتر من بم پردینازول نداد که تو این سایت دیدم به خیلی سقط مکرری ها میدن . برا همین میترسم بعد اینهمه تلاش باز هم یه جایی کم بزارم که باعث تکرار اون اتفاق لعنتی بشه! میشه بگین این دارو چقدر لازمه ؟
خداوندا نعمتت را به من هبه کن نه عاریت... آمین.