2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
من 5 تا سقط داشتم که رفتم ابن سینا و اونجا برام این تشخیص رو دادن و حامله شدم طوری که از دوماه قبل از اقدام پردنیزولون مصرف میکردم و به محض + شدن آزم هپارینم روزی 2 تا برام نوشتن وماهی 1 سرم ivig 10 میلی که اولین سرم هم وقتی رفتم و نتیجه آزمو بردم برام وصل کردن ولی بازم سقط شد یعنی اصلا قلبش تشکیل نشد و اونا گفتن باید از تخمک اهدایی استفاده کنی ....بعدها فهمیدم که هپارینایی که استفاده کردم تقلبی بوده و کدش جزء کدهایی بود که اعلام شد تقلبیه حالا نمیدونم سقط به این دلیل بود یا نه !

بعد ناخواسته 5ماه بعد از سقطم حامله شدم .دلیلی که میگم ناخواسته این بود که اصلا اجازه حاملگی نداشتم تا کمیسیون برام تشکیل بدن

و فقط هپارین روو تجویز کردن و پسرم به دنیا اومد
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم باردارم امروز رفتم سونو 4هفته و 5 رور فقط ساک حاملگی مشاهده شدلکه بینی دارم استراحت مطلق هستم با وجود 2 تا آمپول پرزسترون و 2 تا شیاف و هپارین قع نمیشه کسی مثل من بوده؟
سلام دوستان
منو یادتون میاد چند روز پیش اومدم به جمعتون و گفتم که دو تا سقط داشتم
امروز آزمایش دادم و جوابم مثبت شده تو رو خدا واسم دعا کنید که ایندفعه نینی واسم بمونه آخه شماها فقط درد منو درک میکنید
فردا وقت دکتر دارم میرم تا ببینم چی واسم تجویز میکنه

مهسا جون ممنونم عزیزم ،زودتر باید میرفتم آز میدادم ولی نتونستم سرماخوردگی شدیدی گرفتم و نمیتونستم از جام بلند شم
سلامممممممممم
زهرا جون بهت تبریک میگممممممممم
هزار تا بوس برای شما

گلم ایشاله که نه ماه به دلت می چسبه و بدون مشکل بغلش می کنی
خانومی فقط مواظب خودت باش و اصلا استرس به خودت وارد نکن

آغوش عزیزم
از من میشنوی استراحت مطلق رو رعایت کن
اگه صلاح خدا در این باشه که برات بمونه حتما می مونه
استراحت داشته باش
استرس نداشته باش
همه چیو بسپار به خدا
والله مشکل من آخرش هم مشخص نشد که چی بود؟
قلب تشکیل نمیشد
سه تا سقط داشتم
سری آخر اومدم پیش اشرف معینی هیسترو کرد برام گفت مشکلی از لحاظ رحم هم نداری
از رو ناچاری از یه ماه قبل بارداری بهم آسپرین و پردونیزول داد به محض + شدن هم هپارین و شیاف و گفت شروع کن
برا اطمینان از نداشتن عفونت هم یه سری قرص داد بهم یادم نیست چی بود الان
شکر خدا سری چهارم بارداریم به بار نشست و و الان یه پسمل خوشدل دارم
انشاله همه کسایی که تو این تاپیک میان و مشکل دارن بزودی زوووووود و به سلامتی باردار شن و همه این دوران و به سلامتی پشت سر بذارن
بوس برا همه تون
برای رویا جون هم آرزوی موفقیت میکنم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام به همگی
ممنونم مهسا جون
منم دیروز رفتم دکتر واسم سونوی واژینال نوشت ،تو سونو هم خدا رو شکر وضعیت نرمال بود و قلبش هم همینطور
دکترم واسم شیاف سیاکلوژست داد و قرص دمیترون برای حالت تهوع و گفت یک ماه دیگه برم پیشش

نگار جون امیدوارم تو هم بزودی مشکلت برطرف شه و مامان بشی.آمین
بهاری جون ممنون به خاطر دعای خوبت،پسرتو از طرفم ببوس
زهراااااااااااااااا جونم سلامممممممممم
خبرت خیلی خوشحالم کرد عزیزم
خانومی سعی کن فراموش کنی بارداری
با یه چیزی سر گرم شو
تا بیخودی استرس نگیری
مشغول رمانی فیلمی چیزی بشوووووووووووووو
برات بهترین ها رو آرزو می کنم