2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان گل
وای چقد امیدوارم میشم وقتی مامانای عزیز میان وما رو امیدوار میکنن انشالله که کوچولوهای خوشملتون همیشه سلامت باشن تور وخدا بیاین واز خودتون بگین گرچه از اول تاپیک تا الان همه بچه هارو میشناسیم ولی بازم بیاین مرسی
وبوووووس برای کوچولوهای عزیز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها
من جواب آزمو نشون دو تا دکتر دادم برای اطمینان
هر دو گفتن مشکلی ندارم
خودم خواستم برام آز کاریوتایپ و اسپرم هم بنویسن که هفته آینده انجامش میدم
دکترم برام فولیک اسید 5 و آ.اس.آ تجویز کرد گفت چون سقط داشتی و علت مشخصی تو آزهات نیست
آسپرین بخور
راستی خانوما
روش نمونه گیری آز کاریوتایپ همون خون گرفتن ساده هستش؟

می خوام بدونم بعد از اینکه جوابش حاضر شد و مشکلی داشت، درمانی هم داره؟
دکترم گفت درمانی برای اختلالات کروموزومی نیست

اگه اونطوره پس کاریوتایپ به چه دردی میخوره؟ اینکه بدونیم مشکل داریم یا نه ولی درمانی براش وجود نداشته باشه

لطفا اگه کسی تو این مورد مشکلی داشته برام بنویسه

ممنون
دلیناجان رو بازو کبودیش برای من زیاد بود اما رون نه خیلی..

بعدش نباید بخارونی...

خوب طبیعیه تعداد آمپولها زیاده گاها اصلا جا پیدا نمیشه بزنی و رو هم رو هم میافتن...

نترس میگذره....

بعد چند وقت درست میشه... مال من الان معلوم نیست... ترکهای بارداری بیشتر مونده تا جایی از آمپول.. جای آمپولها یکی دو ساله هر چی باشه میره...

خدای خوبم. ممنون
مهسا جان آز کاریو تایپ آزمایش کروموزومیه.

من خودم ندادم ولی دست بقیه دیدم شکل 40 خورده ای کروموزوم رو کشیده بود..

اکثرا هم کسی تو کاریوتایپ مشکلی نداره. به دلت بد نیار...

اگر هم باشه از اهدایی استفاده میکنن... اما خیلی هم به حرف دکترا و آزمایشهاشون نیست.
اگر پیجهای قبل خونده باشی به مارال هم گفته بودند مشکل کروموزومی داری گفته بودند جنیهات به تشکیل قلب نمیرسن اگر هم برسن مشکل مغزی خواهند داشت و ....... اما خدا رو هزار بار شکر..... خودش سالم بچه دار شد.
خدای خوبم. ممنون
سلام میترا جان
ممنون از جوابت

بله رفتم از اول تایپیک یه بار دیگه پستای مارال رو خوندم
خدا رو شکر بچه دومش رو هم به دنیا آوورده

با این حساب خدا رو شکر من مشکلی ندارم و می تونم اقدامم رو شروع کنم
سلام...
الان داشتم پستا رو میخوندم..از اول...
باز هم مثله همون موقع ترس و استرس همه وجودمو گرفت اما خدا رو شکرکردم بخاطر اینکه از اون گروه قدیمی سه سال پیش تقریبا همه مامان شدن...خواستم بگم میدونم چقدر استرس دارید و هزار جور فکر و خیال دارید..اما بخدا توکل کنید..ایشالا همه به نتیجه میرسید...شاید یکم طول بکشه اما حتما همه چیز درست میشه...
میترا جونم ممنون که بهم دلگرمی میدی
امروز رفتم جواب از شوشو رو گرفتم متاسفانه کم تحرکی داره و دکتر گفت بخاطر مشکل خونی که داره نمی تونه جراحیش کنه و باید فقط دارو مصرف کنه، اگه دارو هم جواب نده دیگه باید برم سراغ ای وی اف،برام دعا کن میترا جون
دیگه اصلا امپول و کبودی یادم رفت
سلام میترا جون خوبیییییییییی؟
دخمل نازت چطوره؟
گفتی مارال ..........گفتم که بگم مارال جون دومین پسرش و هم به سلامتی شهریور ماه به دنیا آورد

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
جای آمپولای منم اکثرا رفته من همه شو تو رون زدم چون بازون شدید سیاه میشد و ردش نمیرفت
تو شکم هم میترسیدم
خودم تو رون میزدم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
قربونت برم بهاری........

وای راست میگین.............

وای خدایا شکرت...... طفلی مارال خیلی اذیت شده بود.خدا رو شکر. انشالله همیشه زنده و سلامت باش گل پسراش

نه رویا هیچ خبری ازش نیست.. انشالله برای اونهم اتفاقات خوبی بیافته بیاد ی خبر بده......

همگی بگین آمیننننننننننننننننننننننن
خدای خوبم. ممنون
سلام دوستان عزیز

خوبید؟

من از وقتی اون اتفاق وحشتناک برای رویا افتاد دیگه نتونسم بیام اینجا ولی امروز نمیدونم چی شد که اومدم و خبر خوب مادر شدن دوباره مارالو شنیدم

همه دوستانم کاش اگر براتونم مقدور نیست فقط یه حاضری بزنید تا دلم از بودنتون آىوم بشه

رویا جونم خیلی خیلی منتظر یه پست ازت هستم واقعا از اون زمان تا به حال هیچوقت از فکرم بیرون نرفتی و هرجا نام رویا رو دیدم به امید اینکه شما باشی وارد اون تاپیک شدم...خواهش میکنم ازخودت خبری بده
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد