|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام دوستان گل وای چقد امیدوارم میشم وقتی مامانای عزیز میان وما رو امیدوار میکنن انشالله که کوچولوهای خوشملتون همیشه سلامت باشن تور وخدا بیاین واز خودتون بگین گرچه از اول تاپیک تا الان همه بچه هارو میشناسیم ولی بازم بیاین مرسی وبوووووس برای کوچولوهای عزیز
بچه ها من جواب آزمو نشون دو تا دکتر دادم برای اطمینان هر دو گفتن مشکلی ندارم خودم خواستم برام آز کاریوتایپ و اسپرم هم بنویسن که هفته آینده انجامش میدم دکترم برام فولیک اسید 5 و آ.اس.آ تجویز کرد گفت چون سقط داشتی و علت مشخصی تو آزهات نیست آسپرین بخور
من خودم ندادم ولی دست بقیه دیدم شکل 40 خورده ای کروموزوم رو کشیده بود..
اکثرا هم کسی تو کاریوتایپ مشکلی نداره. به دلت بد نیار...
اگر هم باشه از اهدایی استفاده میکنن... اما خیلی هم به حرف دکترا و آزمایشهاشون نیست. اگر پیجهای قبل خونده باشی به مارال هم گفته بودند مشکل کروموزومی داری گفته بودند جنیهات به تشکیل قلب نمیرسن اگر هم برسن مشکل مغزی خواهند داشت و ....... اما خدا رو هزار بار شکر..... خودش سالم بچه دار شد.
سلام... الان داشتم پستا رو میخوندم..از اول... باز هم مثله همون موقع ترس و استرس همه وجودمو گرفت اما خدا رو شکرکردم بخاطر اینکه از اون گروه قدیمی سه سال پیش تقریبا همه مامان شدن...خواستم بگم میدونم چقدر استرس دارید و هزار جور فکر و خیال دارید..اما بخدا توکل کنید..ایشالا همه به نتیجه میرسید...شاید یکم طول بکشه اما حتما همه چیز درست میشه...
میترا جونم ممنون که بهم دلگرمی میدی امروز رفتم جواب از شوشو رو گرفتم متاسفانه کم تحرکی داره و دکتر گفت بخاطر مشکل خونی که داره نمی تونه جراحیش کنه و باید فقط دارو مصرف کنه، اگه دارو هم جواب نده دیگه باید برم سراغ ای وی اف،برام دعا کن میترا جون دیگه اصلا امپول و کبودی یادم رفت
من از وقتی اون اتفاق وحشتناک برای رویا افتاد دیگه نتونسم بیام اینجا ولی امروز نمیدونم چی شد که اومدم و خبر خوب مادر شدن دوباره مارالو شنیدم
همه دوستانم کاش اگر براتونم مقدور نیست فقط یه حاضری بزنید تا دلم از بودنتون آىوم بشه
رویا جونم خیلی خیلی منتظر یه پست ازت هستم واقعا از اون زمان تا به حال هیچوقت از فکرم بیرون نرفتی و هرجا نام رویا رو دیدم به امید اینکه شما باشی وارد اون تاپیک شدم...خواهش میکنم ازخودت خبری بده