|
مشاهده متن کامل بحث +
1158791 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
مهسا جون اولین بارداری من به قول دکترم خارج از رحم بود(پایین رحم لانه گزینی کرده بود)گاهی لکه بینی و خونریزی داشتم که با یه سری آمپول و تحت نظر تو بیمارستان رفع شد دومین و سومین هیچ لکی بینین نداشتم اما سونو که میکردم قلب نداشت تا هفته 11 هی برام سونو میکردن وقتی مطمئن میشدن دیگه امیدی نیست با شیاف سقط میکردم چهارمی هم که الان باردارم و شکر خدا تا حالا مشکلی نداشتم اما تا دلت بخواد سختی کشیدم از زدن هپارین بگیر تا سرکلاژ و...
درمان هم انواع و اقسام آزمایشا و هیسترو و...که مشکلی توش نبوده...با همسرم هم رابطه فامیلی دارم خلاصه نفهمیدم مشکل چی بود و از کجا بود تیر ماه رفتم پیش اشرف معینی(به توصیه دوستان خوبم آزی جون و نانای عزیز) که برام هیسترو کرد و دارو داد مرداد هسیترو کردم (البته گفت از نظر رحم مشکلی نداشتم) شکرخدا مهر باردار شدم
فرزندم هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
منم اولین بارداری رو تو هفته 8 سقط شد الان هم بعداز آزمایش دکترم متوجه شد علت سقط زیاد بودن پروتیین C من بود الان هم برام آمپول CLEXANE و A.S روزی یکبار تجویز کرده گفته بعد یک ماه دوباره می رم آزمایش اگر نرمال باشه میتونم دوباره حامله شم ولی خودم اصلا ناراحت نیستم چون از اول همه چیزو سپرده به خدا ...............
بعدش هم واقعا خدا کمکت کنه.. من که با یک بچه زندگی و اعصابم هر روز هزار بار زیر و رو میشه شما که 2 تا داری واقعا در تخیل من نمیگنجد 2 تا بچه اینجوری باشن..........
دلم خیلی غصه داره دو بار سقط کردم هر دفعه قلب جنین بود ..بعدش رفتم که دلیل سقطها رو بفهمم گفتن همه چیز نرمال است با چه امیدی حامله شدم الان مثلا هفتهٔ هفت هستم از جنین خبری نیست فقط ساک خالی است هفتهٔ پیش دکتر گفت سقط کن با گریه و اصرار من یک هفته بهم وقت داد فردا باید دوباره برم که فکر کنم دوباره باید سقط کنم چون از امروز کمی درد مانند پریود دارم میترسم غریبم و تنها برام دعا کنید
عزیزم امیدت رو از دست نده من هم بار سوم حاملگیم بود متاسفانه جنین در هفته 9 دیده نشد و ساک حاملگیم خالی بود بعد مثل شما دردهای پریود به سراغم اومد و بعد خونریزی و حالا دارم خون دفع میکنم . به قول دوستان قسمت نبود ولی اینبار بیشتر باید تحت نظر بود من بچه اورمیه هستم اینجا هم دکترهای آنچنان قابلی نداره مشکل کوروزمی دارم از هر 6 بارداری یکی موفقیت آمیز خواهد بود . 28 سال سن دارم در فرهنگ ما هنوز جا نیفتاده 28 سال سن زیادی نیست ولی لقب زن نازا بهم مهر کردن ..
رووووووووووووووووووووووویاااااااااااااااااااااااااااااااا جون تو رو خدا بیا دیگه من همش می یام ببینم پست گذاشتی ولی امروز م مثل روزای قبل هیچ خبری نیست
یامور عزیز بی خود کردن که همچین لقبی بهت دادن ایشاا... خدا زود زود دامنت و سبز می کنه من مطمئنم خدای مااااااااااااااااااااااااااااا خیلی بزرگه درسته بعضی جا ها اونجور که ما می خوایم پیش نمیره ولی خدا همیشه بهترشو برامون در نظر گرفته
ایشاا... یه روزی هم ما عکس نی نی هامونو بزاریم اینجا
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!