2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
بعد از این 2 تا سقط تمام ازمایشات هورمونی و ژنتیک رو دادم خدا رو شکر مشکلی نداشتم البته هم خودم و هم شوهرم دکتر گفت غلظت خون کمی داری اولی سونو نکردم ولی از روی سونوی دومی گفت قلب نداره ولی از روی رشدش این احتمال داره خون به جنین نرسیده و رشدش متوقف شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی مامان یک فرشته جون آره طبیعی باردار شدم ولی دو ماه بعدش میخواستم ivf کنم و اصلا تو اون ماه فکر هم نمیکردم حامله باشم همیشه وقتی دیگه بریدی و فکر میکنی ته خطی و همه چی تموم شده خدا یهو دستتو میگیره و نمیزاره بیفتی ولی به شرطی که از ته دل به خدا توکل کنی . من فکر میکنم خدا مارو خیلی دوست داشته و خواسته ما بهش نزدیک تر بشیم
اگر با من نبودش هیچ میلی
چرا ظرف مرا بشکست لیلی
مهیار جون هیچکی هیچ وقت فکر نمیکنه که اتفاق بدی برای خودش بیوفته ولی من مطمئنم مشکل تو با هپارین حل میشه .
چون یک کمی هم غلظت خون داشتی پس فکرای منفی نکن .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

منم تو هفته 8 سقط کردم به دلیل عدم رشد جنین .
ولی بعد از آزمایشات فهمیدیم مشکل از من بود و پروتیین C من زیاد بود
و حالا دکترم بهم آمپول CLEXANE و آسپرین برای کنترل غلظت خون بهم داده
انشاالله این دفعه نی نی دار بشم
من عاشق نی نی امممممممممممممممم
افسرده شدممممممممم
سلام به همگی

منم بالاخره بعد از اتمام پردنیزولون دکتر بهم اجازه بارداری داده. اما چون پلی کیستیکم برای تحریک تخمک گذاری بهم کلومیفن داد و روز 12 پری فقط یه فولی 13 سمت چپم داشتم! در نتیجه گفت روز 12 و 13 آمپول hmg بزنم و دوباره روز 14 پری رفتم سونو گفت طرف چپم 2 تا فولی 17 و 15 و طرف راستم یه دونه فولی دارم امپول hcg زدم که آزاد بشن.
یه سئوال ازتون دارم کسی میدونه با این فولیکولها ممکنه این ماه باردار بشم؟
از اونجایی که 2 تا سقط داشتم چه کارهایی انجام بدم بهتره؟

خیلی ممنونم
بچه ها چرا اینقدر حاملگی من طول می کشه؟بار اول همون ماه اول اقدام با 2 بار پروژه حامله شدم . بار دوم 1 ماه جلوگیری داشتم بعد از 6 ماه اقدام حامله شدم .بار سوم بعد از سقط 3 ماه جلوگیری داشتم و الان ماه 6 اقدام هستم اما هنوز خبری نیست .تازه پریودی های من مرتب هست
سلام به همه حضار و غاییبین..

مهیار جان چه سئوالی؟؟؟؟؟؟؟
تا جایی که دیدم گفتید آزمایشها رو انجام دادید. و مشکل غلظت خون دارید انشالله بارداری بعدیتون با آسپرین مشکلتون حل میشه اینجا خیلیها از این مشکل داشتند صفحات قبل رو بخونین میبین.

خدای خوبم. ممنون