2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158786 بازدید | 14067 پست
ممنون آزی جان.
14 ماهشه..

شما هم عکس بزار... بچه ها خیالشون راحت شه خصوصا کسایی که هپارین میزنن مثل دوره حاملگی من هر شب با این ترس نخوابن که بچه ای که با این همه آمپول میاد چی قراره بشه؟؟؟؟؟؟؟

خدای خوبم. ممنون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سوران جان ناراحت نباش عزیزم. از این اتفاقها پیش میاد. برای کسایی که تو این کلوپ هستند این اتفاق بارها پیش اومده..

انشالله که برای شما بارداری بعدیت به سلامتی 9 ماه طی بشه.

خیلی خودتو ناراحت نکن.... این نیز بگذرد.......
خدای خوبم. ممنون
بهاری جون هنوزم میگم مطمئنم هههههههه ایشالاه چند ماه دیگه میای اینجا و از شیطونیای بچت برامون تعریف میکنی .
تو دیگه دوران سختشو و سه ماهه اول که احتمال سقط بالاست رو گذروندی و الان جنینت بالا رفته و ایشالاه جاش خوبه .
من واقعا به معینی اعتقاد دارم دستش خیلی خوبه .راستی نی نی ت دخمل یا پسر؟؟؟؟؟؟؟؟
سورن جون عزیزم یک بار سقط دلیلی برای سقهای بعدی نیست .اکثر مامانایی که من میشناسم یک بار سقط رو تجربه کردن .
میترا جون خیلی دخترت نازه و به نظرم بزرگتر اومد چشم منم عکس میزارم
این نیکاست تو یک سالگی
49876850217015466970.jpg
اینم روشا تو یک سالگی

83140077576431137792.jpg
هپارین براشون هیچ عارضه ای نداشت که هیچ از همه هم سن و سالاشونم باهوش ترن .پس خیالتون راحت .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام
چه نی نی های خوشگلی
ایشالله همیشه صحیح و سالم باشن
بچه ها به نظرتون در دوران بارداری چه داروهایی باید مصرف کنم
هپارین روزی 2 تا 5000 تا کی باید ادامه پیدا کنه ؟
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
لیلاجان بعضی دکترها هپارین رو همش تحت نظر میگیرند ولی معمولا تا اواخر بارداری لازم هست و باید تزریق بشه.

دکتر من که گفت تا 6 هفته بعد زایمان هم باید بزنی چون احتمال لخته خون تو پا و ... جاها هست

من تا 6 هفته بعد زایمانم میزدم.... ولی همش دلم میخواست لایی بکشم ولی شوشو میگرفت میزد که 9 ماه زدی این یک ماه هم روش.

خدای خوبم. ممنون
مرسی دوستای خوبم به امید اینکه سال دیگه همتون عکس نی نی های خوشگلتونو اینجا بزارید .
من دو بار سقط و یک بارم یک هفته حامله بودم که نی نیام سقط میشد روزی که رفتم دکتر گفت دو تا قلب میزنه باورم نمیشد
خدا برای هر چیزی زمانی تعیین کرده تمام اینا بهانه است تا زمانش برسه . دکتر ها وسیله اند من تو حاملگیم دو بار زمین خوردم ولی حتی لکم ندیدم انگار خدا میخواست به من بفهمونه تا من نخوام هیچی نمیشه .هر وقت خدا چیزی رو ازمون میگیره حتما میخواد بهترشو بهمون بده .
برای منم دعا کنید چون نگه داشتن دوقلو خییییییلیییی سخته من فکر میکردم نی نی یک عروسک است که می خوابه و پا میشه و تو هم باهاش سرگرم میشی ولی اصلا اینطوری نیست بعد از دنیا اومدن نی نی حتی شوهر آدم مثل قبل عاشق آدم نیست چون محبتشو تقسیم میکنه قدر تمام لحظاتتونو بدونید .
مشکل من این بود که چند سال تمام فکر و ذکرمو کرده بودم بچه و از هیچ لحظه ایم لذت نمیبردم و هیچ پیشرفتی نکردم چون هدفی جز نی نی نداشتم . اما الان حسرت تمام لحظه هایی که از دست دادمو میخورم .
اشتباه منو نکنید و از تمام لحظه هاتون اونجوری که هست لذت ببرید بلاخره همتون مامان میشید و اونوقت تمام زندگیتون وقف نی نی میشه .
یکی منو از منبر بیاره پاییین هههههههههههه
بووووووووووووووس برای همتون.
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

جیگر این نی نی هارو اینا واقعین یا عروسکن ماشاالله خدا براتون نگه داره
آزی جون چقدر گلی خانومی مرسی که میای تجربیات خودت رو در اختیار دیگران میذاری واقعا با معرفتی و خدا یه چیزی در تو دیده که لطفش رو اینطور شامل حالت کرده خوشا به حالت

به به ترانه خانوم از این طرفا قدم رنجه فرمودین

سلام به همگی. منم با آزی جون موافقم اگر خدا بخواد هر ناممکنی ممکن میشه. منم سه بار سقط داشتم و پیش بهترین دکترها رفتم حتی پاکروش که میگفتن کارش حرف نداره. حقیقتش خدا را فراموش کرده بودم و همه چیزو از بنده هاش میخواستم فکر می کردم اونا باید کمکم کنند و اینطوری شد که حتی پیش پاکروش با کلی دارو سقط کردم ولی وقتی برای بار چهارم حامله شدم بدون اینکه حتی یک قرص بخورم و بدون هیچ مشکلی به خواست خدا بهارم دنیا اومد. میخوام بگم فقط خدا باید بخواد البته دکترها واسطه هستند و کمک میکنند. امیدوارم خیلی زود همه بچه های این تایپیک مادر شند مخصوصا دوست و یاور و همراه همیشگی بچه های اینجا خواهر خوبمان رویای عزیز
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود