2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها.
یکی دیگه هم به اسم مامان زهرا داره کامنت می زاره.
میخواستم ازش خواهش کنم اگه می تونه اسم کاربریش رو عوض کنه که اسمامون با هم قاتی نشه.
البته چون من قبلا با این اسم گذاشتم می گما.والا من عوض می کردم.
ملی2 جون من دیروز رفتم متخصص غدد برای مشکل tpo
گفت هر روز سه چهارم بخورم تا یک ماه.بعد برم آزمایش بدم که ببینیم درمانش همین قرصه یا نه.
حالا از امروز می خورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامممممممممم

مامان زهرا میشه بگی برات چیکار کردن و درمانت چه جوری بود ؟
هپارین و پردنیزولون استفاده میکنی ؟؟

منم تی اس اچم بالا بود و کم کاری تیرویید دارم

تی پی اوم هم بالا بود
روزی نصف قرص لوتیرووکسین میخورم البته بستگی به دوزش داره

لطفا بیشتر از سقزات بگو
منم 5 تا سقط بدون تشکیل قلب داشتم
البته اخری با هپارین قلبش زد ولی کند
سلام دوستان من 8 ماه پیش هفته 31 نی نیمو از دست دادم و پس از آزمایشات زیاد عدد tpo غیر طبیعی و 300 بود هنوز به دکترم نشون ندادم ولی با سرچ تو اینترنت فهمیدم علتش همین بوده میشه بگین این مسئله قابل حله و من میتونم یه بچه سالم بدنیا بیارم؟ البته ننظر دکتراتونو میخوام .من فردا صبح میام.ممنون
محمدامین مرد کوچولو، من خیلی دوست دارم
سلام
من بعد از سقط دومم یه سری آزمایش دادم و عکس از رحم گرفتم و شوهرم هم آزمایش اسپرم داد.
هم چیز خوب بود بجز آزمایش آنتی تی پی او که مال من 518 بود.دکتر زنان فرستادم پیش متخصص غدد.اونم لووکسین داد و گفت روزی سه چهارمش رو بخورم و بعد از 1 ماه دوباره آزمایش بدم تا معلوم بشه این قرص ها فایده داره یا نه.
البته من الان نمی خوام باردار بشم.تازه یه ماهه سقط کردم و دکترم گفت حداقل باید 6 ماه صبر کنی نمی دونم موقع بارداری چه داروهایی می دن و چی تجویز می کنن.
الان همین لووکسین رو می خورم و فولیک اسید و یه قرص تقویتی که کلسیم و روی و ... داره.
متخصص زنان به شوهرم با وجودی که مشکلی نداشت یه قرصایی داده به نام زینک و ای ویژل که نمی دونم برای چیه.احتمالا تقویتی باشه.
مژگان جون من آزمایشهام هیچ مشکلی نداشتم.دکترم میگفت باید علم پیشرفت کنه تا علتش مشخص بشه وبرای درمان میگفت یا از تخمک اهدایی یا اینکه خودت دوباره شانستو امتحان کنی وحامله بشی.من فقط یک سال و شش ماه جلوگیری کردم وچهار ماهم طول کشید تا حامله شدم ودوماهشو فرص دیجسترون و اسید فولیک و اسپرین مصرف کردم از اول حاملگیم آمپول کلگزان وشیاف سیکلوژیست واسپرین مصرف میکنم
بچه هایی که اهل تهران هستین و مشکل تیروئید دارین دکتر غددتون کیه و ازش راضی هستین؟من باید برم پیش یه دکتر غدد ولی نمیدونم کی خوبه لطفا کمکم کنید
محمدامین مرد کوچولو، من خیلی دوست دارم
ززهرا جون مشکلت چی بود که این دارو هارو بهت دادن ؟؟؟؟؟؟؟؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
سلام
زهرا جون خداروشکر بالاخره بارداریت خوب پیش میره
منم بار پنجم هپارین زدم ولی نموند الانم پردنیزولون و اسپیرین و فولیک و سلنیوم میخورم تا دوماه بعد اگه مشکلی نباشه اقدام کنم ایشاالله برام دعا کن

نیکادل جون من مرکز ابن سینا میرم و دکتر صمدانی خیلی تعریفش رو میکنن ولی من رو یه متخصص داخلی ویزیت کرد
سلام
زهرا جون منم دقیقا مثل شما هستم.
بعد + شدن آزمایشم یک یا دو هفته بارداریم ادامه پیدا می کنه.
منم 3 تا سقط تو هفته های 5 و 6 داشتم.

میشه بپرسم آزمایش های ژنتیک رو دادی که مربوط به انعقاد خون میشن یا نه؟