|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
من خدا رو شکر مشکل خاصی نداشتم.دوبار لک دیدم.ولی کلا اونایی که سقط دارند این داروها رو میدن تا نه ماه باید استفاده کنی.دیجسترون دکترم گفت که برای محکم شدن دیواره رحمه که جنین جایگزینی خوبی داشته باشی .آزمایش ژنتیک و آزمایشای خون خودم واسپرم شوهرم و عکس رنگیم خوب بود همه.
هنوز دکترم در حال بررسی بود میگفت باید آزمایش ژنتیک پیشرفته وفاکتورهای خونی و همچنین یه عملی حالت فیلمبرداری از رحم انجام بدی که هزینش خیلی سنگین بود شوهرم قبول نکرذ
آره زهرا جونم منم اون آز ژنتیک که فاکتور های خونی رو بررسی می کنه رو انجام دادم و دو تاش مشکل داشت. امیدوارم خیلی زود نینیتو سالم بغل بگیری؟ راستی پردونیزول هم می خوری؟
نه.دفعه چهارم از سه ماه قبل شروع کردم به خوردن و همچنین هپارین 56 تا زدم ولی فایده ای نداشت.دکترم که عوض کردم بهش گفتم گفت نباید می خوردی .یه خورده خودتو قبل از بارداری تقویت کن مثل کاچی هنگام پریودی حتما درست کن و بخور
دکترا علتی برای سقط های من پیدا نکردن.قبل از بارداری اسید فولیک واسپرین و دو تا ده روزدیجسترون مصرف کردم وقتی باردار شدم آمپول کلگزان وشیاف سیکلوژیست و همون اسپرن و اسیدفولیک.. این دفعه لکه بینی داشتم خودم که ناامید میگفتم دوباره شدم مثل دفعه های قبل.دکترم بجای اینکه منو دلداری بده میگفت دیگه بسه هرچی حامله شدی اگه سقط شد باید از تخمک اهدایی استفاده کنی