2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
من خدا رو شکر مشکل خاصی نداشتم.دوبار لک دیدم.ولی کلا اونایی که سقط دارند این داروها رو میدن تا نه ماه باید استفاده کنی.دیجسترون دکترم گفت که برای محکم شدن دیواره رحمه که جنین جایگزینی خوبی داشته باشی .آزمایش ژنتیک و آزمایشای خون خودم واسپرم شوهرم و عکس رنگیم خوب بود همه.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره زهرا جونم
منم اون آز ژنتیک که فاکتور های خونی رو بررسی می کنه رو انجام دادم و دو تاش مشکل داشت.
امیدوارم خیلی زود نینیتو سالم بغل بگیری؟
راستی پردونیزول هم می خوری؟

من که با هپارین هم بارداریم ادامه پیدا نکرد.
نه.دفعه چهارم از سه ماه قبل شروع کردم به خوردن و همچنین هپارین 56 تا زدم ولی فایده ای نداشت.دکترم که عوض کردم بهش گفتم گفت نباید می خوردی .یه خورده خودتو قبل از بارداری تقویت کن مثل کاچی هنگام پریودی حتما درست کن و بخور
سلام

زهرا جون شکر خدا که الان بارداری.
من بالاخره نفهمیدم مشکلت چی بود؟و چی استفاده کردی که این بار به سلامتی مشکلت رفع شد؟

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
دکترا علتی برای سقط های من پیدا نکردن.قبل از بارداری اسید فولیک واسپرین و دو تا ده روزدیجسترون مصرف کردم وقتی باردار شدم آمپول کلگزان وشیاف سیکلوژیست و همون اسپرن و اسیدفولیک..
این دفعه لکه بینی داشتم خودم که ناامید میگفتم دوباره شدم مثل دفعه های قبل.دکترم بجای اینکه منو دلداری بده میگفت دیگه بسه هرچی حامله شدی اگه سقط شد باید از تخمک اهدایی استفاده کنی