2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158506 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد از بالا بودن کاردیولیپین هم سقط کردم توی 6هفتگی افتادم به خونریزی وبعداز اون با دکتر رزاقی آش ...

سلام گلم ببخشید منم دو تا سقط داشتم و پزشکم واسم یه سری ازمایشات نوشته . که شامل کاریوتایپ و ترومبوفیلی و کراس مچ هست . اینا کامل نیستن؟؟؟ شما در مورد فاکتورهای سی دی هم گفتین اخه

سلام بچه ها من هم مثل شما سقط داشتم 2 تا زایمان زودرس تو 19 هفته و 21 هفته خیلی ناراحتم جواب آزم ...

نیلو جان واقعا سخته میدونم.

ولی توی هفته های بالا زایمان زود رس احتمال زیاد یا به خاطر عفونته یا به خاطر خود ایمنی.

البته نارسایی سرویکس هم می تونه باشه

نادیا جون من امروز جواب کراس مچ رو گرفتم. ظاهرا رنجش پایین بود یعنی زده 5.3% نمیدونم باید نرمالش چند ...

سلام ببخشید خیلی وقته از این تاپیک گذشته نمیدونم الان پیام منو می‌خونید یا نه ولی شرایط من کاملااااااا مثل شماست با دوتا سقط تو هفته 8 و 9 خودم باردار شدم با اولین اقدام هفته 5 قلب رویت شد اما بعد وایساد الان مشکل شما حل شد ؟کجا مراجعه کردید ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم ،دل بشود...سه بار سقط کردم ، آخ که صدای قلبتون چه کرد با من 😭 نمیدونی چه حالیه وقتی دست خالی از بیمارستان میای بیرون و یه تیکه از وجودتو کندن....برای مادر شدنم میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
سلام ببخشید خیلی وقته از این تاپیک گذشته نمیدونم الان پیام منو می‌خونید یا نه ولی شرایط من کاملااااا ...

شما آزمایش های مربوط به سقط مکرر رو انجام دادید؟

مهمترینهاش تیرویید، انعقادی، ایمنی، عفونت و قند است و البته بررسی خود رحم هم مهمه که سپتوم نداشته باشید

سلام به همه دوستان

من خيلي وقت ني ني سايت نيمده بودم امروز يكي از دوستان يكي از پستام گذاشت مربوط به قبل از تولد دخترم 

منم سه تا زايمان زودرس داشتم كه دوتا اخري با سركلاژ استراحت بود فقط برا دستشويي بلند ميشدم هفته ١٥ ٢٠ ٢٤ 

كه ٢٠ دوقلو بود

با سركلاژ شكمي پيش دكتر محمد علي رقائي اصفهان الان دوتا جوجه دارم 

فقط نااميد نشين و پيش دكتر متبحر برين همين همه نتيجه ميگيرين مطمنم

شما آزمایش های مربوط به سقط مکرر رو انجام دادید؟ مهمترینهاش تیرویید، انعقادی، ایمنی، عفونت و قند اس ...

تیروییدم کم کاره قرص میخورم بله بقیه آزمایش ژنتیک و کاریوتایپ ازمایش خونو کامل دادیم هم من هم همسرم هنوز نوبت دکترم نشده با دکتر عارفی وقت دارم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم ،دل بشود...سه بار سقط کردم ، آخ که صدای قلبتون چه کرد با من 😭 نمیدونی چه حالیه وقتی دست خالی از بیمارستان میای بیرون و یه تیکه از وجودتو کندن....برای مادر شدنم میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
چه داروهایی براتون تجویز شده؟ یا هنوز هیچی؟

فقط آزمایش دادیم دارو نداده هنوز 

من  هم تمام آزمایشات ضروری که واسه سقط مکرر لازم بود و انجام دادم و امروز آخرینش بود که انجام دادم.

توی تاپیک خودم نوشتم، واسه کسانی که شاید نیاز دارند بدونند چه آزمایشاتی مهمه. داروهایی که تجویز میشه رو هم بعدا می نویسم.

شاید به درد کسی بخوره و حداقل بتونم این درد و رنجی که خودم الان میشکم رو برای دوستان اینجا با کمی اطلاعات مفید کمرنگتر کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5319354/بارداری-سالم-بعد-از-چندبار-سقط-سقط-مکرر