2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158506 بازدید | 14067 پست

سلام دوستان من یک عضو قدیمی هستم سال ۹۰ کل این تایپیک رویا رو خوندم تا تونستم به نتیجه برسم کجا برم عین شما سختی کشیدم الان ک اومدم اینجا خاطرات باز دوباره برام تداعی شد دوستان اینجا من با دوستان خیلی آشنا شدم رفتیم کلوپ زدیم ک الان منحل شده بعد تلگرام اومد رفتیم تلگرام زدیم ههمون بچه داریم خداروشکر با کلی سختی خدا کمک کرد بهمون داد ما الان تو گروه تلگرام هستیم با عضو ۳۰۰نفری اونحا چت آزاده و با بچه ها راحت و دوستانه صحبت میکنیم فقط سختگیریرهای خودشو داره چون خدای نکرده مرد وارد گروه نشه برا امنیت خودمون قوانینی داریم که اگه مایل باشین بدون هیچ منتی ازمایشها تفسیر و دردل زیاد میکنیم فقط بخاطر اینکه درکتون میکنیم و راحت تر این دوران بگذرونیم اینم آیدی مدیرش که بتونید پیام بدین وارد بشین @M9s1h

خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@M9s1h

سلام عزيزم چطورى بايد بيام تو گروه من هركارى كردم نميشه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سلام دوستان من دو بار سقط داشتم تو هست هفته و شش هفته اولی قلب داشت دومی ساک خالی بود تمام آزمایشهای سقط مکرر رو پیش عارفی انجام دادم گفت یه جهش انعقادی داری anti tpoهم بالا هست بهم دارو داد دوباره باردار شدم ولی شش هفته رفتم سونو گفت اصلا ساک تشکیل نشده با اینکه روز موعد بنام ۶۰۰بود کسی بوده مثل من باشه چکار کنم دیگه حتی با دارو هم نشد الان رفتم پیش دکتر زرنانی باز یه سری آزمایش نوشته

دوستان واقعا به راهنمایی تون نیاز دارم واقعا اگه میشه کمک کنید من ۱۰ سال هست ازدواج کردم و در این م ...

عزیزم ببخشید شما چی کار کردین؟ میدونم البته پست شما مال چهار سال پیشه

سلام دوستان من دو بار سقط داشتم تو هست هفته و شش هفته اولی قلب داشت دومی ساک خالی بود تمام آزمایشهای ...

برو رزاقی عزیزم احتمالا شیمیایی بوده علتش رحم و ایمنی فقط واسه انتی تی پی او ای وی ای جی میده بهت با سلنیوم عارفی بع ایمنی زیاد اهمیت نمیده