|
مشاهده متن کامل بحث +
1158899 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام دوستان من یک عضو قدیمی هستم سال ۹۰ کل این تایپیک رویا رو خوندم تا تونستم به نتیجه برسم کجا برم عین شما سختی کشیدم الان ک اومدم اینجا خاطرات باز دوباره برام تداعی شد دوستان اینجا من با دوستان خیلی آشنا شدم رفتیم کلوپ زدیم ک الان منحل شده بعد تلگرام اومد رفتیم تلگرام زدیم ههمون بچه داریم خداروشکر با کلی سختی خدا کمک کرد بهمون داد ما الان تو گروه تلگرام هستیم با عضو ۳۰۰نفری اونحا چت آزاده و با بچه ها راحت و دوستانه صحبت میکنیم فقط سختگیریرهای خودشو داره چون خدای نکرده مرد وارد گروه نشه برا امنیت خودمون قوانینی داریم که اگه مایل باشین بدون هیچ منتی ازمایشها تفسیر و دردل زیاد میکنیم فقط بخاطر اینکه درکتون میکنیم و راحت تر این دوران بگذرونیم اینم آیدی مدیرش که بتونید پیام بدین وارد بشین @M9s1h
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام دوستان من دو بار سقط داشتم تو هست هفته و شش هفته اولی قلب داشت دومی ساک خالی بود تمام آزمایشهای سقط مکرر رو پیش عارفی انجام دادم گفت یه جهش انعقادی داری anti tpoهم بالا هست بهم دارو داد دوباره باردار شدم ولی شش هفته رفتم سونو گفت اصلا ساک تشکیل نشده با اینکه روز موعد بنام ۶۰۰بود کسی بوده مثل من باشه چکار کنم دیگه حتی با دارو هم نشد الان رفتم پیش دکتر زرنانی باز یه سری آزمایش نوشته