2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158506 بازدید | 14067 پست
عزیزم نگران نباش اینجا هم دکتر عارفی و رزاقی به محض مثبت شدن سرم تجویز میکنن نه قبلش الان خود من دکت ...

غزال جون یعنی شما الان دوماه پردنی میخوری و بعدش قطع میکنی و میری واسه اقدام؟

المان بیشتر سرم اینترالیپید تجویز میشه. نمیدونم چرا ای وی ای جی تجویز نمیشه. متاسفانه پردنی هم دکتر ...

اینجا هم رزاقی به بعضیا به محض مثبت شدن یا پردنی داد یا اینترا نگران نباش شاید مشکل ایمنی کم داری من فکر کردم سرم اینترا ایرانیه و ای وی آی جی خارجیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غزال جون یعنی شما الان دوماه پردنی میخوری و بعدش قطع میکنی و میری واسه اقدام؟

اخه من مشکلم گفت زیاد چند تا از بچه ها رو دیدم بهشون از قبل پردنی نداده گقته باردار شدن ۳دوره اینترا بزنن ولی به من ۲ماه مردنی داد و گفت بعدش قطع کن حامله شدی دوباره بخور با همراه ای وی آی جی ۷ دوره

اینجا هم رزاقی به بعضیا به محض مثبت شدن یا پردنی داد یا اینترا نگران نباش شاید مشکل ایمنی کم داری من ...

متاسفانه من دو نوع خود ایمنی دارم. هم هاشیماتو دارم و هم سلولهای nk دیواره رحم خیلی بالاست.

مشکل اصلی هم همین سلولهای ایمنی دیواره رحم است که جنین رو پس میزنه. هیچ درمانی نداره به بجز مصرف پردنی و سرم. اما اینجا خیلی محتاط هستند و هر دو رو یک دفعه نمیدند. من هم میترسم باز باردار بشم و سقط بشه، بعدش بگن حالا هر دو رو مصرف کن

متاسفانه من دو نوع خود ایمنی دارم. هم هاشیماتو دارم و هم سلولهای nk دیواره رحم خیلی بالاست. مشکل اص ...

ای بابا چقدر سخت میگیرن به من دکتر رزاقی اول به رحمم شک کرد رفتم هیسترو کردم گفت سپتوم و چسبندگی و عفونت داشتم بعدش گفت ایمنی و انعقاد مشکل دارم که داروهامو تعیین کرده یعنی فول دارو داده سرم ۷دوره پردنی دوماه قبل اقدام و طول بارداری باید مصرف کنم انوکسا ۶۰۰۰ 

اخه من مشکلم گفت زیاد چند تا از بچه ها رو دیدم بهشون از قبل پردنی نداده گقته باردار شدن ۳دوره اینترا ...

من باید هر دو هفته سرم اینترالیپید رو بزنم به مدت سه ماه و بعدش دکتر تصمیم میگیره.

ولی دکتر یه مرکز بارداری گفته چند بار قبل اقدام هم باید بزنم، اما دکتری که جدیدا میرم پیشش گفته از بارداری مثبت شروع کنم. به نظرم این دکتر دوم چون جوون هست نمیخواد ریسک کنه و با احتیاط دارو میده.

من باید هر دو هفته سرم اینترالیپید رو بزنم به مدت سه ماه و بعدش دکتر تصمیم میگیره. ولی دکتر یه مرکز ...

شاید البته ایران هر ۲۸ روز یه بار سرم میزنن جالبه برای شما هفته ای یه بار به نظرم همون حرف دکتر قبلیتو گوش کن میخواد قبل بارداری ایمنی و بیاره پایین مثل من که پردنی میخورم الان 

ای بابا چقدر سخت میگیرن به من دکتر رزاقی اول به رحمم شک کرد رفتم هیسترو کردم گفت سپتوم و چسبندگی و ع ...

من هم آزمایشات رو کامل انجام میدم ولی هنوز تموم نشده، چون بهم به ترتیب چندتا وقت دادند  و سر وقت های داده شده باید برم. 

هیسترو انجام دادم، بیوپسی اول رو انجام دادم که به خاطر بالا بودن سلولهای پلاسما بهم انتی بیوتیک دادند، مجدد ماه بعد باید برم بیوپسی که نمونه بردارند ببینند تاثیر داشته انتی بیوتیک یا نه. 

من هم داروهام فعلا لووتیروکسین، آسپرین ۱۰۰ و سرم هست.

دکتر برای شما چه دوزی از پردنی تجویز کرده؟

شاید البته ایران هر ۲۸ روز یه بار سرم میزنن جالبه برای شما هفته ای یه بار به نظرم همون حرف دکتر قبلی ...

میخوام همین کار رو کنم اگه دکتره قبول کنه.

انگار دوبار قبل اقدام باید سرم اینترالیپید تزریق بشه و بعد بارداری هم هر دو هفته یه بار. در کل ۶بار سرم در عرض سه ماه اول بارداری و دو بار قبلش. بعدش رو نمیدونم چی میدند

من هم آزمایشات رو کامل انجام میدم ولی هنوز تموم نشده، چون بهم به ترتیب چندتا وقت دادند  و سر وق ...

به من فعلا البته پردنی ۵ میل هفته اول ۳تا هفته دوم تا هفتم ۲تا هفتم هشتم یکی همراه با کلسیم 

ویتامین ب۶ و ب۱۲ و امگا۳ و دی ۳ و اسید فولیک ۵ و اینوفولیک و آسپرین قبل بارداری دادع گفته باردار شدم ادامه بدم 

به من فعلا البته پردنی ۵ میل هفته اول ۳تا هفته دوم تا هفتم ۲تا هفتم هشتم یکی هنرا با کلسیم  وی ...

این ویتامین ها رو من هم قبل بارداری مصرف میکنم.

یه سوال دیگه یعنی الان شما پردنی ۵ میلی گرم هفته اول، روزی سه تا مصرف میکنی، میشه روزی ۱۵ میلیگرم؟

این ویتامین ها رو من هم قبل بارداری مصرف میکنم. یه سوال دیگه یعنی الان شما پردنی ۵ میلی گرم هفته او ...

بله عزیزم هفته اول دوتا صبحانه یکی نهار حتما همراه کلسیم باشع تاکید کرد دکتر و هفته دوم تا هفتم یکی بعد صبحانه یکی بعد نهار هفته هشتم یکی بعد صبحانه فقط  اولین هفته ۳تا بود فقط هفته دو تا ۷ دوتا بود هفته ۸ یکی