2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158506 بازدید | 14067 پست
۲۲۷۲۹۷۵۲ فاطمه رزاقی کاشانی تجریش دزاشیب  روز دوشنبه نوبت میده ۲تا۳ فقط دوشنبه ها نوبت میده سا ...

سلااااام خانمییییی خیلی هیلی خیلی لطف کردین آره عزیزکم ممنون میشم لینک بدین و اینکه فقط دوشنبه ها میتونم تماس بگیرم وقت بگیرم؟! خیلی به بدبختی خوردم تازه فعمیدم رحمم سپتوم داره ۳۳سالمم هستو نی نی ندارم

سلااااام خانمییییی خیلی هیلی خیلی لطف کردین آره عزیزکم ممنون میشم لینک بدین و اینکه فقط دوشنبه ها می ...

اره عشقم فقط و فقط دوشنبه ۲تا۳ نوبت  میده من ۳ونیم زنگ زدم نداد گفت تا ۳ وقت داری فقط دوشنبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عشقم فقط و فقط دوشنبه ۲تا۳ نوبت  میده من ۳ونیم زنگ زدم نداد گفت تا ۳ وقت داری فقط دوشنبه

ممنونم خانمی راستش قلب بچم تو‌۶هفته و خورده ای واستاده الان باید ۸ هفته میبودم فردا تازه یه سونوی دیگه میخوام برم هیچی خونریزی ندارم به نظرت دارو میدن راحت دفع میشه؟! خونگی هم میتونم چیزی بخورم وجشت هم دارم که کارم به کورتاژ نکشه

سلام دوستان اگه کسی چیزی می دونه لطفا جواب پیام من رو بده.

من سه بار سقط داشتم، بیوپسی اندومتر انجام دادم و معلوم شده که سلولهای nk رحم بالاست، یعنی خود ایمنی دارم. حالا دکترم گفته با شروع بارداری پردنیزولون یا سرم اینترالیپید باید مصرف کنم‌.یعنی فقط یکی از این دوتا و خودم میتونم انتخاب کنم که قرص میخوام یا سرم.

کسی اینجا بوده که فقط سرم استفاده کنی و بارداری رو به سلامتی سپری کرده باشه؟

سلام دوستان اگه کسی چیزی می دونه لطفا جواب پیام من رو بده. من سه بار سقط داشتم، بیوپسی اندومتر انجا ...

خب دکتر با توجه به ایمنی میگه کدوم و مصرف کنی کلا عارفی و رزاقی پردنی و سرم میدن ولی به عهده ما نمیزارن انتخاب کنیم ولی دیدم کسایی که فقط سرم داشتن 

خب دکتر با توجه به ایمنی میگه کدوم و مصرف کنی کلا عارفی و رزاقی پردنی و سرم میدن ولی به عهده ما نمیز ...

دکتر من گفته فقط یکی رو بهم میده یا پردنی ۱۰ میلی گرم یا سرم اینترالیپید و خودم میتونم تصمیم بگیرم.

چون قرص پردنی ارزونه و ولی احتمال لب شکری شدن نوزاد هست‌. اما سرم باید هر دو هفته تزریق بشه و هر بار قیمتش بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ یورو هست خیلی ها این هزینه براشون سنگینه و نمیتونند پرداخت کنند و همون قرص رو مصرف میکنند .

من با اینکه هزینه برام زیاده ولی سرم رو ترجیح میدم.

فقط تنها چیزی که نگرانم کرده اینه که خیلی از سایت ها نوشته سرم رو باید قبل بارداری هم چندبار تزریق کرد اما دکتر من میگه هر وقت بیبی چک مثبت شد.

دکتر من گفته فقط یکی رو بهم میده یا پردنی ۱۰ میلی گرم یا سرم اینترالیپید و خودم میتونم تصمیم بگیرم. ...

عزیزم نگران نباش اینجا هم دکتر عارفی و رزاقی به محض مثبت شدن سرم تجویز میکنن نه قبلش الان خود من دکتر رزاقی گفت پردنی بخورم دوماه قبل اقدام و به محض مثبت شدن ای وی ای جی بزنم به بعضی هم گفته اینترا بزنن ولی وقتی آزمایش مثبت شد 

عزیزم نگران نباش اینجا هم دکتر عارفی و رزاقی به محض مثبت شدن سرم تجویز میکنن نه قبلش الان خود من دکت ...

المان بیشتر سرم اینترالیپید تجویز میشه. نمیدونم چرا ای وی ای جی تجویز نمیشه.

متاسفانه پردنی هم دکترم گفته از مثبت شدن بیبی چک شروع کنم، ولی احساس من اینه که اون موقع خیلی دیره.

واقعا سردرگم هستم