2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158517 بازدید | 14067 پست
ببین عزیزم مورفو 2% ربطی به سقط نداره چون وقتی باردار میشی یعنی جنین تشکیل شده و دیگه کار تمومه. شما ...

عزیزم من آز انعقادی دادم مشکل ندارم و عکس رنگی رحمم همینطور.میشه دوستیم قبول کنی؟من شناختی از مام نداشتم فقط یکی تعریف کرد منم گفتم برم یبار.میشه آزمایشامو نگا بندازین؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پریسان جان دست رو دلم نزار که خون ٤ ماه استراحت مطلق فقط برا دستشویی پامیشدم خونه و زندگی و شوهر گذ ...

سلام .همه راه هایی که شما رفتین و همه مشکلات رو منم دارم .شما اخر به چه نتیجه ای رسیدین؟؟

عزیزم من آز انعقادی دادم مشکل ندارم و عکس رنگی رحمم همینطور.میشه دوستیم قبول کنی؟من شناختی از مام ند ...

پیغام دوستیت نیومده عزیزم. ولی بفرست ببینم حتما. ببین سقط مکرر 3 تا دلیل اصلی داره.ایمنی، انعقادی، مشکلات رحمی که مورد اخر در اکثر موارد تو عکس رنگی دیده نمیشه و فقط پزشکان حاذق اونو تشخیص میدن. خود من مدتها باردار نشدم و عکس رنگیم و همه چی سالم بود اما دکتر رزاقی تو سونو مشکل رحممو فهمید و عملم کرد و خدارو شکر باردار شدم. رزاقی تو بهمن ماه برمیگرده ایران. وقتتو تو مام تلف نکن.تخصص رزاقی سقط مکرره. من خودم بعد عملم با اولین اقدام باردار شدم، تازه فهمیدم. حتما برو پیش رزاقی.شک نکن به پیشنهادم.بچه ها رو دیدم با 6 بار سقط مکرر بعد 20 سال فقط پیش رزاقی جواب گرفتن.

خدایا شکرت. دستمو گرفتی همیشه، محکم نگهش دار، عاشقتم  امروز 1400/1/17 فهمیدم نینیم یه دختره.یه دختر از عمق رویاهام؛ آرزوی همیشگیم. باز هم شکر   آرزوم نی نی دار شدن تک تک دوستامه  
ازگیل همون زالزالکه؟؟؟

نه فرق می کنه بزرگتره قهوه ای رنگه البته باید چوبش باشه تو نت بزن ازگیل عکسش ببین 

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .
سلام واقعا رزاقی برمیگرده؟؟؟؟

سلام.ظاهرا تو بهمن بله

خدایا شکرت. دستمو گرفتی همیشه، محکم نگهش دار، عاشقتم  امروز 1400/1/17 فهمیدم نینیم یه دختره.یه دختر از عمق رویاهام؛ آرزوی همیشگیم. باز هم شکر   آرزوم نی نی دار شدن تک تک دوستامه  
وای خداروشکربه نظرت نوبت میده بریم پیشش من اولین بار میخوام برم؟

آره حتما. دکتر بسیار ماهریه.البته بسته به نوع مشکلی که دارید بهتره دکتر رو انتخاب کنید. شما مشکلتون چیه؟

آره حتما. دکتر بسیار ماهریه.البته بسته به نوع مشکلی که دارید بهتره دکتر رو انتخاب کنید. شما مشکلتون ...

یه سقط ۶ ماهه داشتم ایست قلبی کرد یه ۷ هفته ایست قلبی کرد یه ۱۰ هفته ایست قلبی کرد بعد از دومی آزمایش دادم گفتن انعقاد خون داری آسپرین و انوکساپارین ۴۰۰۰ دادن بعدا فهمیدم دوز آمپولم پایین بود الان نگاه کردم anaمثبت بوده یعنی ایمنی مشکل داشتم ولی هر چی به دکترم گفتم گفت مشکل نداری بعد رحم و اسپرم و چک نکردن گفتن چون ۶ ماهه تو شکمت بوده پس رحمت خوب بوده و زود باردار میشی شوهرت مشکل نداره دکتر نازایی به درد نمیخوره انقدر ناراحت بودم رزاقی نبود خدا کنه بمونه