2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158517 بازدید | 14067 پست
یه سقط ۶ ماهه داشتم ایست قلبی کرد یه ۷ هفته ایست قلبی کرد یه ۱۰ هفته ایست قلبی کرد بعد از دومی آزمای ...

شما حتما برو پیش رزاقی. خیلی از کسایی که تو شیش ماه سقط داشتن رزاقی متوجه شده سپتوم رحم دارن. اینطوری نیست که بگن رحم سالم بوده. من دقیقا دیدم این موردارو. حتما پیگیر شو برو پیشش انشالله.

خدایا شکرت. دستمو گرفتی همیشه، محکم نگهش دار، عاشقتم  امروز 1400/1/17 فهمیدم نینیم یه دختره.یه دختر از عمق رویاهام؛ آرزوی همیشگیم. باز هم شکر   آرزوم نی نی دار شدن تک تک دوستامه  
شما حتما برو پیش رزاقی. خیلی از کسایی که تو شیش ماه سقط داشتن رزاقی متوجه شده سپتوم رحم دارن. اینطور ...

اره نرفتم عکس رنگی بدم گفتم خودش ببینه میخوام بگم هیسترو کنه خیالم راحت شه فقط خدا کنه ایران بمونه میترسم فقط مریضای خودش و ویزیت کنه من  جای دیگه دادم برای شوهرم آزمایش اسپرم نوشتن میخوام بره ابن سینا که رزاقی قبول داره هر چی زنگ زدم جواب ندادن به نظر شما نوبت قبلی میخواد ابن سینا؟؟؟ یا همینجوری بده آزمایش میگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره نرفتم عکس رنگی بدم گفتم خودش ببینه میخوام بگم هیسترو کنه خیالم راحت شه فقط خدا کنه ایران بمونه م ...

هر موقع بری میگیرن.نوبت نمیخواد.بعیده مشکل شما اسپرم باشه چون طبیعی هم باردار میشی. عارفی هم بعد رزاقی خوبه. اول تلاشتو پیش رزاقی بکن که ایشاللا نوبت بگیری اگه نشد بعد برو عارفی. ولی رزاقی حرف نداره.تو سونو هم سپتومو تشخیص میده عکس رنگی نمیخواد.

خدایا شکرت. دستمو گرفتی همیشه، محکم نگهش دار، عاشقتم  امروز 1400/1/17 فهمیدم نینیم یه دختره.یه دختر از عمق رویاهام؛ آرزوی همیشگیم. باز هم شکر   آرزوم نی نی دار شدن تک تک دوستامه  
هر موقع بری میگیرن.نوبت نمیخواد.بعیده مشکل شما اسپرم باشه چون طبیعی هم باردار میشی. عارفی هم بعد رزا ...

دستت درد نکنه آره من هر ماه اقدام کردم همون ماه باردار شدم ولی میگم بده مطمعن شم پس حضوری بده کافیه خدا خیرت بده جوابمو دادی 

دستت درد نکنه آره من هر ماه اقدام کردم همون ماه باردار شدم ولی میگم بده مطمعن شم پس حضوری بده کافیه ...

اصلا ناامید نشو، پیگیر باش نوبت بگیری.تا مشکلتم حل نشده نرو اقدام.

دست گلت درد نکنه خیلی خبر خوبی دادی که رزاقی میاد ایران

امید به خدا.توام برام دعا کن نی نیم سالم به دنیا بیاد  

سلام ببخشید عارفی و رزاقی هر دو بیمارستان بهمن و عرفان هستن؟

سلام. فکر کنم بهمن و ابن سینا باشن. رزاقیو مطمعنم عملاشو تو این دوتا انجام میده اما فقط مطب میشینه.