2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158734 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آیدا جون من اولین باری که تشکیل پرونده دادم دکتر عارفی ویزیتم کرد و برام ازمایشا رو نوشت. نمیدونم دکتر خوبیه یا نه. ولی اخلاقش که خوب بود.اما دفعه های بعد که رفتم ابن سینا هر دفعه یه دکتردیگه اونجا ویزیتم کرد.
منم ابن سینا می رم............
در مورد دکتر عارفی نبودم اولین ویزیت من با دکتر رزاق کاشانی بود....یعنی زیاد با هام حرف نزد زیاد ازش خوشم نیومد...
منم منتظر جواب آزهام هستم...
دکتر تهرانی دکتر ایمونولوژی خیلی ماه بود خیلی با حوصله جواب سوالاتم رو می داد
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
مامان آیدا جون شما تهران زندگی می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی رفتید ابن سینا؟؟؟؟؟؟ الان تو چه مرحله ای هستی؟؟؟؟؟؟
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام گلی جونم . نه من تهران نیستم . من مردد هستم که برم ابن سینا یا نه . آخه میگن بعد از این همه آزمایش هپارین و آسپرین تجویز میکنن . یعنی آخرش هپارینه ، فرقی نمیکنه که کدوم آزمایشت مشکل داشته باشه .
اما امروز نوبت دکتر عارفی رو گرفتم (مطب ) 23 بهمن . فوق تخصصش سقط هست .
عزیزم الان بعدا ز 6 سال انتظار میتونم بگم توی هیچ مرحله ای نیستم .
هیچ کدوم از دکترا هیچ نظری راجع به مشکل من ندارند . خدا باید نظر کنه .
گلی جون شما مشکلت چیه ؟
آیدا جان من منتظر جواب آزهام هستم فعلا نمی دونم چه اتفاقی برام می افتده..
به خدا توکل کن..........
به نظر من اینکه بتونند تشخیص بدند خیلی خوبه....
من مطمئنم که اونجا حتما نتیجه می ده به خاطر همین من با اینکه خیلی الان منتظر اقدام موندم رفتم اونجا تا مطمئن بشم
آیدا جون من دومین سقطم اوایل مرداد ماه بود از همون موقع انواع آزمایشا و عکس رنگی شروع شد تا الان هم بهم اجازه بارداری ندادن. بعد از همه آزمایشا گفتن که باید پردنیزول و آسپرین و فولیک اسید مصرف کنم تا دوماه که الان یک ماه و نیم گذشته. هفته دیگه وقت دارم احتمالا داروهای محرک تخمک گذاری و اجازه بارداری هم میدن.تا خدا چی بخواد.
من توی این چند باری که رفتم ابن سینا یه بار دکتر انصاری پور(زنان) ویزیتم کرد که دکتر خوبی نبود و خیلی با عجله ویزیت کرد و به سئوالام جواب نداد. اما اگه بهت گفتن وقت ایمونولوژی بگیر حتما از دکتر تهرانی وقت بگیر. خیلی دکتر با حوصله ایه و کامل راهنماییت میکنه