|
مشاهده متن کامل بحث +
1158734 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
خانمهایی که به موسسه ی ابن سینا میرید . تو رو خدا کمکککککککککککککککککک دکتر سهیلا عارفی رو میشناسید ؟ کارش خوبه ؟ میگن فوق تخصصش برای سقط است . کسی پیشش رفته ؟
آیدا جون من اولین باری که تشکیل پرونده دادم دکتر عارفی ویزیتم کرد و برام ازمایشا رو نوشت. نمیدونم دکتر خوبیه یا نه. ولی اخلاقش که خوب بود.اما دفعه های بعد که رفتم ابن سینا هر دفعه یه دکتردیگه اونجا ویزیتم کرد.
منم ابن سینا می رم............ در مورد دکتر عارفی نبودم اولین ویزیت من با دکتر رزاق کاشانی بود....یعنی زیاد با هام حرف نزد زیاد ازش خوشم نیومد... منم منتظر جواب آزهام هستم... دکتر تهرانی دکتر ایمونولوژی خیلی ماه بود خیلی با حوصله جواب سوالاتم رو می داد
سلام گلی جونم . نه من تهران نیستم . من مردد هستم که برم ابن سینا یا نه . آخه میگن بعد از این همه آزمایش هپارین و آسپرین تجویز میکنن . یعنی آخرش هپارینه ، فرقی نمیکنه که کدوم آزمایشت مشکل داشته باشه . اما امروز نوبت دکتر عارفی رو گرفتم (مطب ) 23 بهمن . فوق تخصصش سقط هست . عزیزم الان بعدا ز 6 سال انتظار میتونم بگم توی هیچ مرحله ای نیستم . هیچ کدوم از دکترا هیچ نظری راجع به مشکل من ندارند . خدا باید نظر کنه . گلی جون شما مشکلت چیه ؟
آیدا جان من منتظر جواب آزهام هستم فعلا نمی دونم چه اتفاقی برام می افتده.. به خدا توکل کن.......... به نظر من اینکه بتونند تشخیص بدند خیلی خوبه.... من مطمئنم که اونجا حتما نتیجه می ده به خاطر همین من با اینکه خیلی الان منتظر اقدام موندم رفتم اونجا تا مطمئن بشم
ترانه جون من 3 تا سقط در هفته ی 5 و 6 داشتم بدون اینکه حتی ساک حاملگی تشکیل بشه . توی 2 بارداری آخر هپارین هم زدم و شیاف پرژسترون و آسپرین هم استفاده کردم . اما بی نتیجه ....
آیدا جون من دومین سقطم اوایل مرداد ماه بود از همون موقع انواع آزمایشا و عکس رنگی شروع شد تا الان هم بهم اجازه بارداری ندادن. بعد از همه آزمایشا گفتن که باید پردنیزول و آسپرین و فولیک اسید مصرف کنم تا دوماه که الان یک ماه و نیم گذشته. هفته دیگه وقت دارم احتمالا داروهای محرک تخمک گذاری و اجازه بارداری هم میدن.تا خدا چی بخواد.
من توی این چند باری که رفتم ابن سینا یه بار دکتر انصاری پور(زنان) ویزیتم کرد که دکتر خوبی نبود و خیلی با عجله ویزیت کرد و به سئوالام جواب نداد. اما اگه بهت گفتن وقت ایمونولوژی بگیر حتما از دکتر تهرانی وقت بگیر. خیلی دکتر با حوصله ایه و کامل راهنماییت میکنه