2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158531 بازدید | 14067 پست
کاردیولیپین و ا ن ا جطور؟؟؟

کاردیولیپینم بالا بود سال 98 دوبار دادم بالا بود ولی دکتر گفت چیزی نیست و سقط کردم بعد اون با دکتر رزاقی اشنا شدم و دیگه اونو دید و ننوشت فقط ایمنی انعقادیا رو نوشت ولی میدونم کاردیولیپین مرتبطه با انعقاد خون

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
سه تا بارداری قبلی بدون دارو بود بعداز سقط سومم آز کامل ایمنی انعقادی دادم که مشکل داشتم هیسترو &n ...

سرم چنددوره دارین؟؟؟

ا س ا تو اقدام هم میخورین؟؟

بهتون پردنیزولون نداده؟؟

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو گروه فرشته ها هستین 

بله عزیزم

آسپیرین حدود4ماه خوردم

پردنی نداد اصلا به من

سرم 7 دوره تو بارداری

انوکسا 6000 و شیاف از قبل بارداری بعدشم هر 12 ساعت

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
سلام میشه کنم به کروه تلگرام سفط مکرر ببرین منم این مشکلو دارم😞

عزیزم لینک نداره و ادمین گروه هم آی دی ش رو برداشته بدم بهش بگی بیارتت گروه

بله عزیزم آسپیرین حدود4ماه خوردم پردنی نداد اصلا به من سرم 7 دوره تو بارداری انوکسا 6000 و شیاف ...

انشالله که نتیجه بگیرین و نی نی تون سالم بیاد بغلتون

منم علاوه بر دکتر زنان روماتولوژ هم رفتم که اونم بخاطر کاردیولیپین و ا ن ا هیدروکسی کلرولین و اسپرین قبل بارداری داد

و بعدشم که بازم هیدروکسی و انوکساو ا س ا گفت باید استفاده کنی

ولی دکترم واسم پردنی هم تو بارداری میده

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر
سلام دوستان ، من پنج بار سقط داشتم، اولی و دومی رو تو هفته های ۹و ۶ اتفاق افتاد و سومی پوچ بود و خیل ...

عزیزم شما می خوای یه سر هم پیش دکنر ژاله ذوالقدر برو اونم تخصص سقط مکرر داره شمیدم کارش خوبه 

سلام

من چند سالی است که میخوام برای این تاپیک بنوبسم اما همت نکردم. این تاپیکی است که من در سال ۹۵ دائم و خاموش می گشتم و میخوندم.رویدادهایی که بر من گذشت شاید برای برخی از شما راهگشا باشه و فکر کردم بازگو کردنش ممکنه مفید باشه. سال ۹۴ با اولین اقدام باردار شدم و در شش هفتگی صدای قلب ضعیفی شنیدم. در هفت هفتگی لکه کمی دیدم و بچه سقط شد. واقعا انتظارش رو نداشتم و بسیار سرخورده سدم. تصمیم گرفتم دلایل رو بررسی کنم. هرچند دکتر اعتقاد داشت یک سقط بررسی نمیخواد. عکس رنگی، ازمایش و ... که همه سالم بود. از اسپرم همسرم با اصرار دکتر در بیمارستان صارم انجام شد و بیست درصد اسپرم سالم داشتم که دکتر گفت عالیه. سه ماه بعد اقدام کردم و یه ماه بعد باردار شدم یعنی اردیبهشت نودو پنج اما به سرعت بتا پایین امد و خونریزی. این بتر بترداری کمیکال. واقعا احساس بیچارگی میکردم چون هیچ کس در اطراف و اقوامم چنین مشکلی نداشت. از دکتر ازمایش های ژنتیکی خواستم. ازمایش دادم و همه سالم. تصمیم گرفتم دکترم را عوض کنم و برم مرکز سقط مکرر ابن سینا. آزمایش های من مورد قبول بود اما از همسرم خواستند آز اسپرم بده. در کمال ناباوری مورفولوژی سالم یک درصد! شروعی تازه در جریان ناباروری. رفت و امد به ابن سینا آغاز شد اما همزمان یک پوست قدیمی دکتر طب سنتی به من معرفی مرد. من قبلا پیش دکتر روازاده رفته بودم و خیلی بد بین بودم. اما با اصرار دوستم پیش دکتر جدید(معصومه صرافان) رفتم البته با ناامیدی. دکتر از اول مراجعه بهمن دلگرمی داد که شما طبع بدنتون سرده و فطعا مشکل حل میشه. ما با بدبینی اما کمی امید تمام دستورات رو سفت و سخت بدون هیچ نافرمانی انجام دادیم. سه ماه بعد همسرم آز اسپرم داد و متاسفانه از یک درصد به صفر رسیده بود. رسما نابود شدم. به دکتر طب سنتی گفتم، کفت براتون پیش دکتر هیراندبش وقت میگیرم. همسرم رفت و ایشون نسخه خانم دمتر ما رو تایید کردند. من واقعا نا امید بودم و به میکرو فکر میکردم. همون پیشنعادی که خود ابن سینا داده بود. سع ماه دیگه دستورات طب سنتی رو رعایت کردم و راهی سفر شدم. از سفر که برگشتم گفتم یک ماه جلوگیری می کنم و اگر نشد میرم برای میکرو. البته از اردیبهشت ۹۵ بعد از بارداری کمیکال همیشه حذوگیری کرده بودم چون باردار میشدم اما نمی موند. پس فروردین ۹۶ بعد از سفر بازگشتم و اقدام کردم و باردار شدم. چون همزمان ازمایش های میکرو رو هم باهمسرم داده بودیم رفتیم ابن سینا دکتر مردان گفت این اتفاق غیر ممکنه خصوصا با نتایج ازمایش همسرتون. گفت تا غربال گری ها انجام نشده دل نبندید. ما تا چهار و نیم ماه حز هانواده به کسی نگفتیم و دل نبستیم تا هر دو غربالگری طی شد. شکر خدا بچه کاملا سالم بود و بعد از چهل هفته صحیح و سالم به دنیا اومد. باور نکردنی بود و تا ماه ها فکر می کردم خوابم. من دلیلش رو گرم کردن رحم خودم میدونم. و البته ماهی که اقدام کردم خیلی رها و تسلیم بودم و گفتم خدایا فقط یک اسپرم سالم نیازه اگر تو بخوای می رسونی. نه دراز میکشیدم و نه هیچ کدام داروی شیمیایی مصرف می‌کردیم. این ماحرای من بود فکر کردم شاید براتون مفید باشه.

میشه منو عضو کنید سقط مکرر داشتم نیاز ب کمک دارم واقعا

سلام عزیزم. @leili_hope

تو تلگرام به این آیدی پیام بدید و بگید میخواید بیاید تو گروه. ادمینن ایشون

خدایا شکرت. دستمو گرفتی همیشه، محکم نگهش دار، عاشقتم  امروز 1400/1/17 فهمیدم نینیم یه دختره.یه دختر از عمق رویاهام؛ آرزوی همیشگیم. باز هم شکر   آرزوم نی نی دار شدن تک تک دوستامه  
میشه منو عضو کنید سقط مکرر داشتم نیاز ب کمک دارم واقعا

ضمنا به هیچ عنوان بدون بررسی دقیق دیگه برای میکرو نرو. قطعا یه مشکلی هست که نمیشه. حتما کلینیک سقط مکرر ابن سینا یکی از گزینه هاییه که بتون پیشنهاد میشه. بعد پیشنهاد من دکتر عارفیه.ایشون هم ایمنی انعقادی کامل چک میکنه و هم هیستروی رحم. بنابراین اصلا شیوه قبل رو ادامه ندید.

خدایا شکرت. دستمو گرفتی همیشه، محکم نگهش دار، عاشقتم  امروز 1400/1/17 فهمیدم نینیم یه دختره.یه دختر از عمق رویاهام؛ آرزوی همیشگیم. باز هم شکر   آرزوم نی نی دار شدن تک تک دوستامه  
ضمنا به هیچ عنوان بدون بررسی دقیق دیگه برای میکرو نرو. قطعا یه مشکلی هست که نمیشه. حتما کلینیک سقط م ...

عزیزم ازینکه جوابم دادی خیلییییییی ممنونم خدا خیرت بده.

همسرم مورفولوژی ۲درصد و ۲بار سقط داشتم الان تهران اومدم مرکز مام و گف تو ایرادی نداری و ازمایشات کامل طبق نظر ارولوژیس برو جلو ایشونم گف برید آی وی اف اما من یگم یهو نرم سمتش اول آی یو آی کنم بعد جواب نداد ای ویف کنم.حالا واقعا مونده دو راهی که چیکار کنم ایا واقعا میگیره ای یو ای یا نه سنمم داره مسره بابا و زمانم مهم برامون

عزیزم ازینکه جوابم دادی خیلییییییی ممنونم خدا خیرت بده. همسرم مورفولوژی ۲درصد و ۲بار سقط داشتم الان ...

ببین عزیزم مورفو 2% ربطی به سقط نداره چون وقتی باردار میشی یعنی جنین تشکیل شده و دیگه کار تمومه. شما حتما باید ایمنی انعقادی بررسی بشی. تخصص بحث سقط مکرر فقط با کلینیک ابن سیناست. به نظرم تا مشکلت مشخص نشده نه IUI بکن نه IVF. چون فقط ضربه مالی ، جسمی و روحی میزنه.مرکز مام هم اصلا به بحث ایمنی انعقادی اعتقاد ندارن و فقط هی IVF میکنن و دلیل رو بررسی نمی کنن. برای مشکل سقط بالای 80% مشکل از خانمه نه آقا. پس بجای تمرکز روی شوهرتون حتما به مرکز ابن سینا برید.

ببین عزیزم مورفو 2% ربطی به سقط نداره چون وقتی باردار میشی یعنی جنین تشکیل شده و دیگه کار تمومه. شما ...

اصلا اسمش "مرکز ناباروری و سقط مکرر " ابن سیناست.