2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158791 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان منم برای بار پهارم سقط کردم البته شنبه دفعم شروع شد و تا اخر شب همش دفع شد و الانم کمی لکه بینی دارم تا حالا هیچ ازمایشی در رابطه با سقط مکرر انجام ندادم ولی اینبار حتما انجام میدم خدا کنه مشخص شه دلیل سقطام بچه ها کسایی که تجربه دارن ازمایشای سقط مکرر چی هست ؟
دست به دامن خدا که میشوم چیزی آهسته درون من به صدا در می آید که نترس ز باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دوستان من هم چهار بار تو هفته های 6 و 5 سقط کردم. همه آزمایشهام هم نرمال بود. البته من فیبروم دارم. یک بار عمل کردم ولی بعدش دو بار دیگه سقط کردم. حالا دوباره میخوام عمل کنم. البته خودم فکر نمیکنم به خاطر فیبروم ها باشه چون تو هفته های پایین سقط میشه. یک بار بعد از عملم کلگزان زدم اما متاسفانه خارج از رحم بود. حالا نمیدونم چه کار کنم. تصمیم دارم بعد از عمل اگر خدا خواست و دوباره باردار شدم هم آسپیرین بخورم هم کلگزان بزنم. اما د مورد پردنیزولون نمیدونم. به نظر من تجربه یقط مکرر از نازایی سخت تره. چون اگر نازایی داشته باشی بالاخره با ivf یا چیزی باردار میشی اما کسایی که سقط میکنن با دیدن بیبی چک مثبت تازه ترس ها و دلهره هاشون شروع میشه. خدا به همه کمک کنه
سلام منم با حرف شما موافقم ایران جان واقعا تجربه سقط مکرر از نازایی خیلی خیلی بدتره و روح و روان ادم و به هم میریزه یعنی میشه روزی برسه ما هم بچه ی خودمون و تو بغلمون بگیریم و این سقطها بشه برامون یه خاطره تلخ ..... یعنی میشه خدایا خودت به هممون کمک کن
دست به دامن خدا که میشوم چیزی آهسته درون من به صدا در می آید که نترس ز باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست!
یه چیزی بگم بهم نخندین ولی یه بنده خدایی همش بچشو سقط میکرد ازآشنایان بود پیش یه دکتر خونگی رفت گفت چوب درخت ازگیل ازوقتی فهمیدی بارداری تو یه کیسه کوچیک میذاری وبه گردنت میندازی تا زمان زایمان موقع زایمان حتما باید درش بیاری بچت نمیفته اینکار دربارداری بعدیش کرد الان دوتا بچه داره سالم
شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .
خواص ازگیل {multithumb}ازگیل سینه را نرم می کند و عطش را فرو می نشاند و ضد صفرا است. ضماد آن جوش های بدن را از بین می برد. زادگاه اولیه ازگیل ایران و نواحی معتدل آسیا و اروپا است. ازگیل سینه را نرم می کند و عطش را فرو می نشاند و ضد صفرا است. ضماد آن جوش های بدن را از بین می برد. زادگاه اولیه ازگیل ایران و نواحی معتدل آسیا و اروپا است تقریباً خواص آن با زالزالک یکسان است. دارای ویتامین «آ» و ویتامینهای «ب» و «ث» بوده و سرشار از تانن است و میوه و برگ ازگیل به عنوان قابض و رفع التهاب معده توصیه و تجویز شده است. میوه رسیده ازگیل دارای قند و جوهر لیمو است. برای معالجه اسهال خونی می توان دویست تا سیصد گرم آن را بدون پوست خورد می توان یک کیلو از میوه ازگیل با کمی شکر به صورت شربت در آورده، و چهار روز متوالی، روزی یک چهارم آن را بخورید. هسته ازگیل به علت داشتن کمی اسید سیانیدریک، عنصری سمی است و خوردن آن خطرناک است، ولی هسته ازگیل از این سم خیلی کمتر داشته، و خوراکی است اگه آن را بکوبید و گرد آن را به مقدار یک قاشق چایخوری با چای یا شربت ریشه جعفری میل کنید سنگ های کلیه و مثانه را از بین می برد. قلندران و درویشان از قدیم چوبدستی و چماق خود را از چوب ازگیل درست می کردند، و معتقد بودند که در دست داشتن چوب این گیاه خواص زیادی دارد یکی از پزشکان اروپایی در تحقیقی اعلام کرده است که اگر زنان باردار گردن بندی از چوب ازگیل به گردن آویزان نمایند، از سقط جنین آنها خودداری خواهد شد و برای این کار آمار زیادی نشان داده است.
شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .
چوبشم عطاریا نداشتن رفته بود شوهرش ازبیمارستان شهدای تجریش کنده بود براش آورده بود وما بهش دیگه میگیم خاله ازگیلی
خودتونم توسرچ بزنید چوب ازگیل میاره منم براتون گذاشتم فعلا بای به امید روزی که همه منتظرامامان بشن ودیگه هیچکی پاره تنشو سقط نکنه بای
سلام بچه ها یک ضحی نامی هم بود که تونست بالاخره موفق بشود و بچه اش را سالمن به دنیا بیاره اون هم مشکل ایمنی داشت ازش داشت
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
فاطمه 66 و توکل به خدا من براتون پیام دوستی فرستادم لطفا اد بکنید تا بتوانیم چون مشکلمون تقریبا مثل همه از هم راهکارها و مشکلاتمون را بپرسیم؟؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام بچه هاى عزیز من امروز رفتم توى ٦ هفته و ٤روز تو رو خدا برام خیلى دعا کنید مى ترسم اینم سقط بشه پاى زندگى ام وسطه من که فقط توکل کردم به خدا و از حضرت على أصغر حاجتم رو خواستم توى سه تا سقط قبلى توى هفت هفتگى سقط مى شدند دارم دیونه مى شم تا یک هفته دیگه تکلیف منم روشن مى شه هیچ وقت فکر نمى کردم توى همچین مشکلى گیر کنم بچه ها جون برام خیلى دعا کنید وقتى یاد مشکلات سقط قبل مى افتم بیمارستان و کورتاژ مى خوام بمیرم تحملشو ندارم برام لطفا به صلوات بفرستید
سلام توکل به خدا جان استرس خودش بدترین چیزه البته مطمئنم خودت بهتر میدونی ولی سعی کن بهش فکر نکنی انشاالله که این بارداریت به بهترین نحو پیش میره و فرزندت سالم به دنیا میاد الهی امین
توکل به خدابرات دعامیکنم نینیت برات بمونه ولی چوب ازگیل همرات کن مطمئن باش دعام میکنی
سلام دوستای گلم.... سارا جون درخواست دوستی.رو قبول کردم.... من سرم نمیزدم....نمیدونم چرا به بعضی ها سرم میدن بعضی ها هم پردنیزولون.... توکل جان استرس نداشته باش خدا بزرگه....ان شالله همه چی ایندفعه خوب پیش میره
خدایا شکرت.....