2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158435 بازدید | 14067 پست
سلام خانومها منم 2 تا سقط داشتم هر دو 1 هفته بعد از تاریخ پری اونم خود به خودی سونوگرافی هم هیچی نشون نمی داد تازگیها رفتم ابن سینا ازمایش دادم البته هنوز نتیجش نگرفتم امیدوارم همگی زود زود مامان بشیم
سلام به همگی
گیتا جون فکر کنم اشتباه متوجه شدی چون به من نمودار نداد ولی من چون شنیدم به همه میده خودم دمای بدنم رو میگرفتم اخرین بار که رفتم پیشش یه جدول نمودار از منشی گرفتم نمودارم رو کشیدم و وقتی رفتم تو بهش نشون دادم ولی اصلا اهمیت نداد و نمودار رو از دستم هم نگرفت فقط گفت تخمک گذاریت هم کمی ضعیفه ............
از خیلی از بیمارای مطبش هم پرسیدم اصلا نمیدونستند نمودار چیه ولی برای خودت خوبه که این کار رو انجام بدی و روز تخمک گذاریت رو بدونی من هر ماه دمای بدنم رو میگیرم این ماه هم که فعلا از تخمک گذاری خبری نیست .........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام رها جون ما هممون همدردیم و منتظر شنیدن حرفهای تو میتونی حرفهاتو بزنی
من هم دو ماه پیش سقط کردم این پنجمیش بود زنگ زدم ابن سینا که اخرین تیر در تاریکی باشه برام اما

به من گفتن باید از سقط 3 ماه بگذره تا ابن سینا نوبت بده راسته ؟ اصلا نوبتهاش چطوریه خیلی طول میکشه؟
رویا جون سلام یه سوال ازت دارم به نظرت دکتر پاکروش کاری برام انجام میده که تو مرکز ابن سینا انجام نده؟ به نظرت به کجا مراجعه کنم؟ ابن سینا که گفته 3 ماه باید از اخرین سقطم بگذره و هنوز تا مهر نمیتونم برم اونجا به نظرت برم دکتر پاکروش؟
نوبتهاش طولانیه؟ یا تو همین ماه میتونم ازش وقت بگیرم ؟
مینا جون من در مورد ابن سینا خیلی نمیدونم اما میگن پاکروش کارش تو سقط مکرر حرف نداره تشخیصش عالیه به نظر من برو پیش پاکروش البته زهرا هم مشکل مارو داشت که اونم تحت نظر ابن سینا بود یکبار هم اونجا سقط کرد که درنهایت بهش گفتن باید تخمک اهدایی بگیره ولی خوشبختانه ماه گذشته دوباره باردار شدو داره حاملگی سالمی رو میگذرونه اگه خواستی میتونی اینجا براش پست بزاری تا در مورد ابن سینا راهنماییت کنه .شنیدم پاکروش الان مریض جدید میبینه یه زنگ بزن مطبش اگه بیمار جدید میدید سریع برو پیشش چون چند روزی بیشتر قبول نمیکنه و دوباره میره برای دو سه ماه دیگه ...........
رویا جون سلام ممنون باید راهنماییت در اولین فرصت زنگ میزنم و وقت میگیرم

رها جون امیدوارم مشکل خاصی نداشته باشی و همه چی زود حل شه میدونی مشکل بیشتر ماها اینه که ازمایشاتمون هیچی نشون نمیده حداقل اگه میفهمیدیم علت سقط چیه شاید راه درمانش رو پیدا میکردن امیدوارم تو ازمایشات مشکلت رو بفهمنن و در مانش اسون باشه اما دعا برای فهمیدن مشکلت بهترین دعایی که هر کسی میتونه برات بکنه چون اگه علت معلوم باشه روشهای زیادی برا درمان هست جوابت رو که گرفتی خبرش رو بهمون بده در ضمن میشه اسم اون دکتری که تو رو تو ابن سینا ویزیت کرد بهم بدی ؟
مینا جون سلام من فعلا دکتر اصلیها رو ندیدم چون اون سری فقط برام ازمایشها رو نوشتن برای 21 مهر وقت دارم مشاور ژنتیک مشاور ایمو نو لوژی و دکتر زنان شما هم از مایشها رو کامل دادی ژنتیک و کروموزومی فعلا بای
سلام بچه ها خوبید؟
دلم برای همتون تنگ شده بود. امیدوارم یه روز همه ما مامان بشیم. یه ماه از عمل شوشو گذشته دکترش گفته اگر به طور متوسط سه بار در هفته نزدیکی داشته باشیم می تونیم یک ماه تا یک ماه و نیم بعد از عمل اقدام کنیم و اگر دوبار ر هفته باشه تا سه ماه باید صبر کنیم. منم تو این مدت باید عکس رنگی بگیرم.
زهرا جان وقت افطار خیلی دعا کن ما را.
مارال خبر جدید نداری از خودت؟
رویا جان فک کنم من و تو اخرش با هم مامان می شیم
در ضمن سقطهایی که هیچ علتی براش پیدا نمی کنند اغلب هپارین و آسپرین تجویز می کنند. برای من هم پاکروش همین را تجویز کرده بود که خب اصلا نطفه ضعیف بود و قلب نداشت.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام
سوما جان امیدوارم به زودی نتیجه بگیری .عزیزم همون هفته ای سه بار رو بچسب به پروژه که انشالله ماه دیگه مامان بشی .......
برای عکس رنگی کجا میخوای بری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم هفته ی پیش رفتم کاخ برای عکس یه کمی مشکل داره اما هنوز به دکتر نشون ندادم ......
سوما جان میشه ازمایش شوهرت رو قبل از عمل بزاری من با مال شوشو مقایسه کنم .
راستی دفعه ی پیش که سقط کردی قرار بود جنین رو بدی برای پاتولوژی این کار رو کردی؟؟؟؟/علت سقط معلوم شد؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام رویا جان
ما هم سعی میکنیم هفته ایی سه بار پروزه داشته باشیم ولی توی ماه رمضون که میدونی وقت خیلی تنگه.
برای عکس رنگی احتمالا همون کاخ برم. میشه برام یک کم توضیح بدی در موردش. هزینه اش با دفترچه؟ چند روز بعد از پریود؟ درد داره؟ و ....
آزمایش جنین چیز خاصی نداشت فقط نوشته بود که جنین حاصل یک حاملگی با دو سانتیمتر و نیم قد . دکتر گفت همینکه نشون داد مول و غیره نیست مهمه.
آزمایش شوشو دوتا بود. یکی پیش پاکروش بود که خوب من فکر کنم زیاد درست نبود از این لحاظ که باید حتما سه روز نزدیکی نباشه و بعد ازمایش بدی. شوش بیچاره اونموقع خیلی اذیت شد. ولی دفعه بعد آزمایشگاه بیمارستان چمران رفت که اونجا هم عمل کرد. سه روز قبلش هم ما پروژنداشتیم و جالب بود که از دفعه قبلش بهتر بود. بهرحال شوشو عمل کرده و فکر کنم یک ماه و نیم دیگه دوباره ازمایش بده. هر دوتا آزمایش را چمران داخل پرونده پزشکی اش بایگانی کرده ولی کپی دومی را دارم عصر حتما برات می ذارم. فعلا یه عالمه بوس برا همه
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام به همگی
سوما جان من بیمه ی تامین اجتماعی هستم و هزینه اش با بیمه 31500 شد فکر کنم 4 تومان هم پول داروهاش شد من دو روز بعد از پری رفتم میگن باید حتما دو سه روز بعد از پری بری فکر میکنم برای اینه که مطمئن بشن حامله نیستی ضمنادردش در حد یه معاینه است فقط موقعی که اون دستگاه رو میزارن کمی درد داشت همین ...
امیدوارم عکست کاملا سالم باشه .کی قراره بری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی باید مطمئن باشی که رحمت عفونت نداشته باشه دکتر به من گفته بود از سه روز قبل قرص داکسی سیکلین بخورم برای اینکه اگه عفونتی باشه از بین بره برای بعدش هم خودشون میدن . میگن اگه عفونت داشته باشی اون مایعی که تزریق میشه عفونت رو توی لوله ها میبره و باعث چسبندگی میشه .
عصر منتظرم ممنونننننننننننننننننننننننن........
Volume 4
Color milky
Appearance opalescent
Viscosity moderate
Ph 7.8
Liquifation time 25min
Count per ml 15(اینو نوشته کم هست باید بیشتر یا اندازه بیست باشه)
Wbc 10-12
Rbc 2-3
Abnormal 25%
Motility 40%
در مورد این دوتای آخری اگر چیزی میدونی برای من حتما بنویس. در مورد بقیه هم همینطور و نتیجه اش را بنویس.
راستی با شرایط من به نظر شما اصلا عکس رنگی برای من لازم هست؟ حوصله تهران رفتن و عکس گرفتن را ندارم.
سوما جان سلام گرفتن عکس رنگی خیلی خوبه چون روش خوبیه برای اینکه میزان استحکام دهانه رحم رو مشخص کنن من اگه قبل از بارداری پارسالم عکس داشتم دکتر میفهمید که علاوه بر مشکلات سقط دانه رحمم هم شله و باید برام بدوزه اما اون ازم عکس نخواست و من جنین 21 هفته ایی سالمم رو بعد از 4 بار بارداری ناموفق به خاطر این موضوع از دست دادم من توصیه میکنم قبل از رفتن برای عکس یه مسکن مثل مفنامیک اسید مصرف کنی کمکت میکنه کمتر دردو حس کنی من لیسانس پرستاریم اینو گفتم که فکر نکنی بیخودی دارو تجویز میکنم امیدوارم موفق باشی