2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158435 بازدید | 14067 پست
سلام
سوما جان تعدادش که 15 میلیونه که همونطور که خودت گفتی کمه و باید بالای بیست میلیون باشه .
ابنرمالش 25 درصده که البته فکر نمیکنم خیلی زیاد باشه و طبیعیه اما با عمل حتما بهتر میشه و اخری هم فعالیت و تحرکشه که باید بالای 50 درصد باشه و این گزینه هم انشالله بعد عمل خوب میشه .......
ازمایش شوهر من تعدادش خوبه یعنی بالای 60 میلیونه اما تحرکش خیلی کمه و ابنرمالش خیلی زیاده یعنی 85 درصد ابنرمال داره داروها هم هیچ تاثیری روش نداشت فکر میکنم تنها راه اینه که ایوای کنم .
سوما جان حتما حتما عکس رنگی بگیر خیلی از مسائل فقط با عکس قابل تشخیصه ( البته امیدوارم مشکلی نباشه ) اما تو که این همه کار کردی این یکی هم روش ............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زهرا جون توی عکسم نوشته هر دو لوله بازه و مایع از هر دو رد شده اما یه جا هم نوشته قسمت دیستال پیچیده و مایع به کندی رد شده حالا نمیدونم مشکل داره یا نه هنوز هم نرفتم دکتر نشون بدم ......
حال نی نی چطوره دیگه نرفتی سونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مارال جونم کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کم پیدا شدی دلم برات تنگ شده زود بیا از خودت خبر بده.........
سلام
ممنون رویا جان . زهرا جان ممنون
رویا برای عکس رنگی باید وقت قبلی بگیرم؟ ساعت کارشون توی ماه رمضون چطوریه؟ البته من احتمالا مهر بیام. بعد هم برام توضیح بده از میدون ولیعصر چطوری میتونم برم اونجا. جوابش همون روز حاضر میشه؟
هیستروسالینگو گرافی همون عکس رنگیه؟
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
راستی
مارال جان کجایی؟ بیا از خودت خبر بده
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام
سوما جان باید زنگ بزنی بهت وقت میده به من که گفت 3 بعدالظهر اینجا باش اما پنج شنبه ها صبح تا ظهره .
از میدان ولی عصر هم باید بیای چهار راه ولی عصر توی انقلاب بعد هم میتونی با اتوبوسهای بی ار تی بری تا ایستگاه فلسطین از سر چهار راه فلسطین هم میتونی پیاده بری به سمت جنوب (فلسطین جنوبی ) فکر میکنم سومین چهار راه خیابان روان مهر باشه همون سر چهارراهه روبروی داروخانه ی پرتو ........
خانمی جوابش یک هفته ی بعد حاضر میشه و هیسترو همون عکس رنگیه ........
رزیتا جان خوبی چه عجب خانومی کجا بودی ؟ چیکارا کردی ؟
منم هنوز پیش پاکروش میرم ماه گذشته ایوای کرد که نگرفت بهم گفته مشکل از اسپرم ضعیفه منم واقعا موندم نمیدونم دیگه چیکار کنم داروهایی هم که برای شو شو داده خیلی اثر نداشت شاید ماه دییگه هم برم ایوای البته اگه شوشو قبول کنه.......
سلام رویا جون خوبی من 4 اردیبهشت نوبت داشتم ولی نرفتم آمپولهای hmg اصلا اثری نداشت شوهرم 20 تا زد با کلی قرص ولی فایده نداشت.من هم درمان را رها کردم خسته شدم.گفتم اگر خدا بخواهد میتونه به من هم مثل بقیه از راه طبیعی یک فرزند صحیح و سالم بده.رویا جون من در این ماه عزیز از خدا طلب مغفرت میکنم و از خدا میخواهم اگر گناهی کردم منو ببخشه و از راه طبیعی یک فرزند به من وشما و بچه های سایت عطا کنه.وافعا از اینهمه دارو خوردن خسته شدم و یک بچه میبینم دلم آب میشه. توکل بر خدا
سلام دوستان

امروز رفتم آزمایش خون دادم بتا از 780 اومده 650 ولی حتی یک لخته خون هم نمی آید خسته شدم

می خوام سقط بشه ولی نمی دونم چه دارویی بخورم ؟

شاید بگیدبرم دکتر ؟ رفتم دکتر دکترهای شهرما فقط به دنبال پول هستند نه سلامت مریض بدون هیچ دلیلی میگه

پول بیار تا معرفی کنم برای کورتاژ من هم نمی خواهم چون از نظرروحی تحمل یک شب خوابیدن تو بیمارستان اون

هم تو بخش زنان وزایمان را ندارم یک بار انجام دادم دیوونه شدم همه میان زایمان کنند اون وقت من میخوام کورتاژکنم

نه اصلا چون دو سقط قبلی خودشون شروع شدنداز دارویی استفاده نکردم

حالا نمی دونم چه قرصی بخورم یا چکار کنم ؟ دوروزه خیلی پیاده روی می کنم ولی هیچ خبری نیست

معاینه رفتم دهانه رحمم کاملا بسته است انگار دوخته شده درد هم ندارم ترا به خدا کمکم کنید ؟
سلام
رزیتا جان انشالله به حق همین ماه عزیز به زودی طبیعی باردار میشی عزیزم واقعا درکت میکنم و میفهمم چی میگی چون منم دقیقا همه ی این مشکلات رو تجربه کردم فقط باید از خودش بخوایم تا بهمون نظری کنه ........
ستاره جون خیلی دنبالت میگشتم و میخواستم بدونم چیکار کردی و البته دعا میکردم که حاملگی سالمی داشته باشی خانمی سقط های منم خود به خود بود و من نمیدونم چه دارویی باید مصرف کرد اما اینجا مواردی رو دیده بودم که از شیاف برای سقط استفاده میکردند سرچ کن حتما پیدا میکنی ... راستی سونو هم رفتی مطمئنی باید سقط کنی اخه اگه مشکل داشته باشه که به خونریزی میافتی مگه اینطور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ستاره جون واقعا ناراحت شدم گلم.
هر وقت من اینطوری میشم یاد ی جمله ای که یکی از دوستهام گفت"لابد هنوز وقتش نشده ان شالله بعدی"
من واسه سقطهام از شیاف استفاده کردم. البته وقتی کوچیک بود تو خونه دفع میشه ولی بعد 3-4 ماهگی معمولا اینقدر خونریزی داره که باید حتما سرم و اینها وصل کنن یا مورفین و اینها بزنند.
واسه گرفتن قرص هم تا جایی که میدونم فقط هلال احمر میده. واسه اونجا هم برام دکتر نامه مینوشت که قلبش نمیزنه بعلاوه اینکه باید 3 تا سونوگرافی که تایید کنن جنین مرده باید بهشون بدی تا قرص بدن. معمولا بعد 3 تا شیاف دهانه باز میشه و به خونریزی شدید میافتی تا دفع بشه.
قرصهاش هم دونه ای 20 تومن اینهاست. اسمش یادم نیست خواستی واست نگاه میکنم فردا میگم.
خدای خوبم. ممنون
رویا جونم زهرا جون سوما عزیز من این رزوزا مشغوله اسباب کشی هستم از شانس بد کامپیوترم خرابه وفقط از خونه مامانم میتونم بیام شونزدهم جواب کمسیون میاد بازم باردار نمیشم این ماهم نشد من نمیدونم این باردار نشدن دیگه چییه الانم باید تازه منتظر باشم باردار بشم بعدشم نگران سقط
سلام ممنون از دوستان عزیزم

رویا جان من هم تو همین موندم اگر مرده پس چرا خونریزی شروع نمیشه

تا روز شنبه نوبت گرفتم برم پیش یه دکتر خوب تو اهواز (دکتر باور ) اونجا سونو انجام میدم چون دارو برای سقط اهواز راحتتر پیدا میشه دکتر میده حتما

دیشب دل درد بدی مثل اولهای سقط داشتم خیلی خوشحال بودم گفتم شاید شروع بشه ولی هیچ خبری نشد