2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158454 بازدید | 14067 پست
مارال جان ممنون عزیزم

انشاء الله بزودی مامان بشی

واقعا فکرشم نمی تونم بکنم که برم بیمارستان برا کورتاژ

با اینکه خیلی راحتتر از سقط هستش ولی افسردگی بعدش واسترسش نمی تونم تحمل کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ستاره جون.

والله شیاف اسمش یادم نیست ی قرصهای کوچیک سفید رنگی بودن.که هر 6 ساعت باید میذاشتم.
راستش خیلی از دکترها واسه اینکه خرج عمل بگیرن زود کورتاژ میکنن ولی چون کورتاژ مقاومت دیواره رحم کم میکنه اصلا خوب نیست. دکتر من چون از آشناهامون بود شیاف میداد و میگفت اگه بدن به قرص جواب بده 4 تا باید جواب بده ولی به محض اینکه خونریزی کردی دیگه قرص نذار.
من بعدمصرف 3 تا قرص به خونریزی میافتادم تا 2- 3 ساعتی درد و خونریزی معمولی ولی بعد ی دفعه خونریزی زیاد و دفع میشه.
ولی بارداری دومم که بچه بزرگتر بود(5 ماهه) 6 ساعتی دردهام طول کشید.تا دهانه رحم باز شه و بیافته.
ولی اگه تو خونه ای حتما مواقعی ی کم دردت کمتره و میتونی مایعات شیرین و چای نبات و اینها بخور تا فشارت نیافته.
ولی چون بعد سقط رحم ضعیف میشه حتما غذای مقوی بخور. تا جایی که میدونم لوبیا چیتی واسه تقویت رحم خیلی خوبه.
خیلی مواظب خودت باش ان شالله تو هم زودتر راحت شی و دفعه بعدی خدا ی بچه بهت سالم بده
خدای خوبم. ممنون
سلام طناز جون.
ان شالله مشکل تو زودتر حل بشه اینجا همه شرایطشون مثل همه از 2 تا بگیر تا .... سقط داشتن. خدا کنه مشکل همه زودتر حل بشه.من هم این آزمایشهای خود ایمنی و ترویید رو انجام داده بودم ولی همه نرمال بودن. پیش پاکروش که رفتم هیچکدوم نگاه نکرد 5 -6 تا آزمایش دیگه واسم نوشت که نمیدونم چی هستن. 4شنبه جوابشو میگیرم. عکس رنگی هم واسم نوشته باید بگیرم. تا جایی که میدونم رحم دو شاخ گویا باعث سقط میشه که فقط با عکس رنگی تشخیص میدن. برای همین عکس رنگی مینویسن.
ستاره جون چه خبر خانمی؟؟؟؟؟؟ دکتر رفتی؟؟؟؟؟؟ دفع شد؟؟؟؟؟؟

بچه ها به تاپیک
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=2346
این هم سر بزنین. خوبه
خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی
ستاره جون بیا بگو چیکار کردی رفتی دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طناز جون واقعا متاسفم و با تمام وجود درکت میکنم و امیدوارم به زودی توی تاپیک مامانا در مورد نی نی هامون با هم حرف بزنیم .
عزیزم منم عکس رنگی انداختم اصلا درد نداشتم نگران نباش .ضمنا من تحت نظر دکتر پاکروش که رفتم ازمایش های متعددی برای سقط برام داد که یکیش سی دی مارکر ها هستند که در سقط نقش مهمی دارن البته تمام ازمایش های من سالم بودند و در نهایت دکتر گفت مشکل از اسپرم شوهرمه این داروها رو برای شوهر من هم داده به اضافه ی پنتوکسی فیلین و امپول هاش ام جی ماه پیش هم ای یو ای کردم که جواب نگرفتم از اون به بعد هم شو شو دیگه داروهاش رو نمیخوره.....
دکترت بهت گفت سه ماه اول استراحت مطلق؟؟؟؟؟؟ اخه بعضی دکترها میگن استراحت مطلق باعث بالا رفتن یکی از همین سی دی ها میشه و باعث سقط میشه ......
گیتا جون خوبی خانمی چه خبرا ؟ اقدام نکردی ؟؟؟؟؟؟؟
زهرا جون کجایی ؟؟؟؟؟؟؟ نی نی گلت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
مارال جون خوبی ؟؟؟؟؟؟؟
سوما جان کجایی؟؟؟؟؟ خوبی؟؟؟؟
سلام.من هم هفته پیش برای بار دوم سقط داشتم. دو تا سقط .دو شکل متفاوت که دکتر می گه هر دوتاش می تونه بی علت باشه... البته قرار شد بهتر که شدم من هم یه عکس رنگی بگیرم.اولی تو 4 ماهگی . دومی تو 9 هفتگی... خیلی نگرانم اگه بازم بخواد اتفاق بیفته... من رو هم دعا کنید.
گیتا جون عقب افتادن پری بعد از سقط کاملا طبیعیه نگران نباش . منم نمیدونم چیکار کنم فکر کنم تنها راه ایوای باشه اما شوشو فعلا مخالفه و نمیخواد دیگه ادامه بده داروهاشو هم قطع کرده ........
مریم جان واقعا متاسفم .اینطور که میگی حتما هر دو بار جنینت تشکیل شده و قلب داشته سعی کن حتما حتما پیگیر بشی و تا قبل از مشخص شدن علت سقط باردار نشی حتما تحت نظر یه دکتر خیلی خوب باش من پاکروش رو پیشنهاد میکنم کارش خیلی خوبه در زمینه ی سقط خیلی تجربه و مهارت داره .......امیدوارم به زودی حاملگی سالم و بی خطری داشته باشی .......
مریم جان من هم واقعا متاسفم.
شرایط تو هم تقریبا مثل منه یکی تو 6 هفته یکی 19 هفته. فعلا پیش پاکروش میرم ببینم علتی پیدا میکنه یا نه.

به تاپیک
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=2346
سر بزن اونجا همه واسه هم دعا میکنن. تا حالا 3 نفر مامان شدن.
خدای خوبم. ممنون
سلام رویا جونم خوبی؟رویا جون اگر زحمتی نیست راجع به آیوای توضیح میدهی که چطوریه؟چقدر هزینه داره ؟ و چند تا جنین میگذارن تو رحم؟ درد داره؟ بیهوش میکنن؟چند روز درگیر هستم؟ چون من شهرستانم و باید بیام تهران خونه خواهرم و خیلی سختم میشه.
روزیتا جان خوبی ؟ عزیزم در ایوای جنین تشکیل نمیشه فقط با داروهای تخمک گذاری تخمدان تحریک میشه تا تخمک های بیشتری بسازه و بعد از سونو وقتی فولیکولها به بیست رسیدند امپول هاش سی جی تزریق میشه و معمولا 36 ساعت بعدش ایوای انجام میشه که اغلب روز دوازده تا پانزدهم پریوده . به این شکل که همونروز اول شوشو نمونه میده نمونه رو در دستگاه قرار میدند و بهترین هاش جدا میشه و بعد هم با یه سرنگ که لوله ی خیلی ظریف و بلندی سرش هست به رحم تزریق میشه اصلا هم درد نداره مثل یه معاینه ی معمولیه بعد از نیم ساعت هم میتونی بری خونه نیازی به استراحت هم نداره البته بهتره دو روز اول رو استراحت کنی.هزینه اش برای من نود تومن شد البته به غیر از دارو داروها هم بستگی به بدنت داره که به چقدر دارو جواب بده مال من حدود صد تومان شد....یعنی روی هم صدو نود هزینه ی ایوایم شد.
مگه قراره ایوای کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
امیدوارم همه حالتون خوب باشه.
منم بد نیستم. یک کوچولو غصه میخورم و یه عالمه منتظرم تا ماه دیگه برم عکس رنگی و بعدش هم اقدام کنم.
خانم برادرم یه ماه دیگه زایمان میکنه با اینکه یه سال دیرتر از ما ازدواج کردند داره زودتر بچه دار میشه. همه هواشو دارن. دارم می ترکم از غصه.
ای خداااااااااااااااااااااااا.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام رویا جون.نمیدونم همینطوری پرسیدم. به نظر شما حالا که اسپرم شوهرم خوب نشده مرحله بعد که دکتر میگه چیه؟من خودم حدس زدم.رویا جون چقدر ماها اذیت شدیم سر آوردن این وروجک ها.رویا جون موقع افطار و شبهای احیا یاد من هم کن.