2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158435 بازدید | 14067 پست
تارا خانم اگه میخوای بری کلینیک امید معمولا تلفن را برنمیدارن اگرم بردارن 7-8 ماهه وقت میدن....حضوری بری بهتره....شاید قبولت کنن........در ضمن توی کلینیک امید دکتر فریبا حیدری ندریم ............................................ آزی خانم من کسی را با این نام نمیشناسم
Lilypie Pregnancy tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تارای عزیز سلام منهم هرچه سعی کردم تماس بگیرم نشد تا اینکه دو هفته پیش رفتم اونجا بهم گفتن تا مهر ماه وقتها پره و تلفن رو جواب نمیدن و بهم گفتن اگه وقت میخوام باید 15 تا 30 مهر تماس بگیرم تا بتونم برای اذر ماه یا دی ماه وقت بگیرم تا 15 مهر صبر کن بعد تماس بگیر یا اگه خواستی بری اونجا از 15 مهر به بعد برو
سلام دوستان

سریو شما کی هستین؟
چطوری وارده کلوب خصوصی ما شدین؟
میشه خودت رو معرفی کنی و بگی چرا 2 روزه پیش وارده کلوب خصوصی مامانای شاغل شدی (در صورتیکه به کلوب دعوت نشده بودی و اسمت هم تو لیست دعوت شدگان نبود) و 1 پست گذاشتی و رفتی
چطوری بدون دعوت وارد شدی؟
تو باعث شدی همه دوستانه من نگران بشن و تو کلوب خصوص احساس ناامنی بکنن

سلام به همگی
میترا جون امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره و به زودی پیش پاکروش نتیجه بگیری ........
زهرا جونم خیلی خوشحالم که اوضاع رو به راهه امروز خیلی تو فکرت بودم و میخواستم یه پست بزارم که بیای از خودت خبر بدی عزیزم دم افطار با نینیت برای منم دعا کنین التماس دعا خیلی زیاددددددددددددددددددددد.........
بقیه ی خانومهای گل خوب هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟ بیاین از خودتون خبر بدین ..................
مرسی رویاجون. ان شالله تو هم زودتر جواب بگیری. راستش از وقتی منشی پاکروش معاینه ام کرد بهم گفت سینه هات شیر دارن ی خرده دلم گرفته. تا جایی که میدونم پرولاکتین بالا باشه باردار نمیشه. قبلا مشکلم سقط بود این هم اضافه شد.
مارال جون ان شالله جواب کمسیونت خوب بشه .(دعا.........)
خدای خوبم. ممنون