2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158435 بازدید | 14067 پست
مارال جون اسم دکتره افسانه محمد زاده است در ضمن ممنون بابت راهنماییت

رویا جون خوبی؟ میشه ادرس این دکتر پاکروش رو بدی ؟ مطب خصوصی داره یا کلینیک؟

البته دکتر من هم خیلی خوبه و با دقته اما میگه اینقدر باید سعی کنی تا یکیش بمونه و من از این جمله خسته ام میخوام نظر چند تا دکتر دیگه رو هم بپرسم
راستی باید ازت تشکر مخصوص داشته باشم بابت راه انداختن این تایپیک کلی به اطلاعاتم اضافه شد
یه چیز دیگه فکر نمیکنم لازم باشه همه بارداریهامون رو به فامیلا بگیم هیچ کس از بارداریهای مکرر من خبر نداره فقط سقط شدن همون جنین 22 هفته ای رو میدونن دوست ندارم اسم زن ناتوان و نازا روم بمونه اون هم تو این دوره ای که همه بخصوص فامیل شوهر منتظر یه بهونن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گیتا جونم واقعا خوشحالم که اوضاعت روبه راهه و نیازی به کورتاژ نداری میدونم روزهای خیلی سختی رو گذروندی انشالله به زودی نتیجه ی سختی و زحماتی رو که کشیدی میگیری ........
گیتاجونم منم هر وقت حامله میشم خودم زودتر از موعد پری میفهمم هم از درد شدید سینه هام هم تکرر ادرار پیدا میکنم اما الان هیچ علامتی ندارم امروز روز یازدهممه و دیگه نتونستم طاقت بیارم بیبی چک گذاشتم منفی بود.نمیدونم چیکار کنم فقط خیلی محتاج دعای همتون هستم ..

مینا جونم مطب دکتر پاکروش توی استاد نجات الهی (ویلا) چهار راه سپند پلاکش فکر کنم 72 دقیق یادم نیست ..تلفن 88902361 و 88890501
مطب خصوصی داره و عملهاش رو بیشتر توی بیمارستان ابان انجام میده......
عزیزم فامیل حتی خانواده ی منم خبر از سقط های من ندارند فقط مامانم دوبار فهمید اونم چون استراحت مطلق بودم و نتونستم برم خونشون روزهای اخر میفهمید دو بار هم ایوی اف و میکرو کردم که هیچ کس نمی دونه اینبار هم کسی خبر نداره که ایوای کردم به نظر منم لزومی نداره همه از کارمون سر در بیارن .....
خانمها سلام امیدوارم همه خوب باشید
من زنگ زدم ابن سینا تا نوبت مراجعه بگیرم گفتن باید 3 ماه از اخرین سقطم گذشته باشه وگرنه پذیرش نمیکنن

رویا جون ممنون که شماره و ادرس دکتر پاکروش رو دادی باید حتما یه سر بهش بزنم چون بعد از اخرین سقطم احساس درد میکنم و نگرانم کرده

زهرا جون خوشحالم که حالت خوبه مراقب خودت باش و خوردن غذاهای مقوی رو فراموش نکن

گیتا ی عزیزسلام امیدوارم به ارزوت برسی دختر خوب من هم شرایط تو رو دارم اما ناامید نباش روحیه ات رو قوی نگه دار استرس بدترین دشمن ماست خودت رو با کارهای سرگرم کننده مشغول کن من هم مثل تو غمگینم و نگران اینده اما ناامید نیستم تو هم نباش من معتقدم وقتی ادم چیزی رو واقعا از صمیم قلب بخواد کم پیش میاد بهش نرسه

رویا جون کجایی چرا بهمون سر نمیزنی
سلام دوستان گل
من تازه به این جمع اومدم من در سال 87 باردار شدم و تو هفته 8 قلبش میزد ولی هفته 9 سر خون افتادم که کورتاژ کردم بعداز 9 ماه اقدام کردم و باردار شدم 2 قلو که در ماه 6 دچار زایمان زودرس شدم الان 3 هفته از این ماجرا میگذره روحیه خوبی ندارم فقط میخواستم ببینم کسی با شرایط من بوده که بعدا بارداری موفقی داشته یانه تو رو خدا من رو راهنمایی کنید که خیلی نا امید شدم آخه من عاشق بچه ام کاش میدونستید که وقتی من فهمیدم دو قلو چقدر خوشحال شدم اینقدر نظر کرده بودم اینقدر از خدا تشکر میکردم که نگید و نپرسید خلاصه اینقدر دلم شکسته که نگید تو رو خدا برام جواب بذارید ممنونم
سلام به همه :
رویاجون امیدوارم تو هم بیای و بگی که جوابت مثبته.
زهرا5 خیلی مواظب خودت ونینیت باش سعی کن اصلا استرس نداشته باشی که ان شالله بعدا غصه ش نخوری که کاشکی .... خودت بسپار به خدا هر چی اون بخواد فکر بقیه شو نکن
آرتین جان خیلی غصه نخور اینجا تقریبا همه مثل همند منم ی سقط هفته 6 داشتم یکی تو 5 ماهگی الان 2 ماهه که میگذره.زیاد فکرشو نکن این روزها نیز بگذرند .خدا رو شکر کن که خودت سالمی.
گیتا جان همیشه تو زندگی هم میشه صبوری کرد هم بی طاقتی. اما با بی طاقتی علاوه بر اینکه خودمونو ضعیف میکنیم بقیه رو هم عذاب میدیم.
من خودم هم ی موقعهایی بی طاقت میشم .ی جربان تعریف میکنم شاید به درد شما هم خورد منو که خیلی تکون داد.چند وقت پیش برای دادن ی نذر رفتم آسایشگاه بچه های معلول جسمی حرکتی. اول اینکه دیدن بچه ها تو تختهایی که همه زندگیشون رو اون تختها میگذره بدون هیچ حرکتی.و حتی خیلیهاشون به خاطر معلولیتشون خانوادشون ولشون کردن به اونها سر هم نمیزنند به خاطر اینکه پاهاشون دستشون یا ... رشد نکرده. ولی با همه این اوضاع این بچه ها یاد گرفتند واسه سلامتی خودشون دعا کنند که خوب بشن ی روزی رو پاهاشون وایستند..یکی از مسئولهای اونجا میگفت تو جواب این سئوال بچه ها که "چرا من باید اینجوری باشم" نمیدونم چی جوابشون بدم. بچه هایی که هیچ گناهی ندارن جز اینکه به دنیا اومدند.............................. خدا رو شکر که سالمیم.
خدای خوبم. ممنون
ارتین عزیز سلام من هم مثل توام 4بار سقط تو هفته های 7-8 داشته ام که یکیش یک ماه پیش بود و پارسال هم یه بچه سالم و بدون نقص رو تو هفته 21 بارداری به خاطر نفهمی یه دکتر و باز شدن دهانه رحمم از دست دادم یه دختر رو که ارزوشو داشتم همه اینجا مثل همیم البته تا زمانی که اینجا رو پیدا نکردیم فکر میکنیم تنها ادمهی مشکل دارو بیچاره خودمونیم
هر چند که همه به خاطر مشکلاتمون جمع شدیم اما ورودت رو به جمع دوستانت تبریک میگم اینجا هم دردهات رو کمی تسکین میدی و هم اطلاعاتت زیاد میشه
و در ضمن برو خدا رو شکر کن که حداقل حامله میشی و قلب بچه ات تشکیل میشه و این یعنی یه قدم از کسایی که اصلا بارداری ندارن جلوتری
امیدوارم مشکل همه یه روزی حل بشه

واااااااااااااااااااااااااای چرا از رویا خبری نیست دلم رفت
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید که نگرانتون کردم من دوشنبه پری شدم قبلش خیلی خیلی نگران بودم و مدام بیبی چک میزاشتم اما نتیجه منفی بود ولی وقتی پری شدم انگار همه چیز تموم شد دیگه ناراحت نبودم و همه چیز رو سپردم به خدا روز بعدش هم رفتم مسافرت و دیشب برگشتم ...... واقعا ممنونم که اینقدر به فکر من بودید و خوشحالم از اینکه دوستای خوبی مثل شما دارم و ارزو میکنم هر چه زودتر به حاجت قلبیتون برسین.....
سلام دوستان
آیا شما دکتر فریبا حیدری تو کلینیک امید را می شناسین؟راستش من می خواستم از دکتر آل یاسین وقت بگیرم ولی هرچه شماره کلینیک میگیرم کسی برنمی داره،می شه منو راهنمایی کنیین که چه جوری وقت گرفتین؟