2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158435 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرا جان بهت تبریک میگم خیلی مواظب خودت باش استرس نداشته باش و به ویارت با دید مثبت نگاه کن صبح قبل از بلند شدن از تخت چند تا بیسکوییت خشک بخور و هر وقت حالت تهوع داشتی به چیزهای خوشبو فکر کن مثل بوی پرتقال و لیمو خیلی تاثیر داره برای هممون دعا کن دعای زن باتردار زودتر مستجاب میشه

رویا جان امیدوارم با خبر های خوب بیایی خبر خوب تو ما رو هم امیدوار میکنه
زهرا جان بهت تبریک میگم خیلی مواظب خودت باش استرس نداشته باش و به ویارت با دید مثبت نگاه کن صبح قبل از بلند شدن از تخت چند تا بیسکوییت خشک بخور و هر وقت حالت تهوع داشتی به چیزهای خوشبو فکر کن مثل بوی پرتقال و لیمو خیلی تاثیر داره برای هممون دعا کن دعای زن باتردار زودتر مستجاب میشه

رویا جان امیدوارم با خبر های خوب بیایی خبر خوب تو ما رو هم امیدوار میکنه
سلام بعد از چند روز تماس با کلینیک امید و نگرفتن جواب از طرف اونها امروز حضوری رفتم اونجا گفتن تا اخر مهر به هیچ تلفنی جواب نمیدن و تازه اخر مهر هم که زنگ بزنی 4 ماه بعد بهم وقت میدن من هم تصمیم گرفتم برم ابن سینا
اما هیچی از اون مرکز نمیدونم کسی هست کمکم کنه ؟
عزیزم ابن سینا به نظر من مرکزه خوبییه ولی پول خوبی هم میگیره اما نهایته کارو بهت میگه الکی امیدواری نمیده منم تحت نظره اونجام اول باید بزنگی ووقت بگیری روز اولم که رفتی کلی ازمایش ازت میگرن که برای ما هزینش شد هشتصد هزار تومن البته ازمایشات قبلیتو باید ببری مشکل من تو اون ازمایشا معلوم شد منکه تا اینجاش راضی بودم
سلام
گیتا جون حتما امروز برو دکتر نگران معاینه داخلی نباش مطمئن باش دردش بیشتر از اونی که الان داری میکشی نیست .امیدوارم به زودی خوب خوب بشی ......
زهرا جون خوبی ؟؟؟؟؟؟ الان استراحت مطلق هستی ؟؟؟؟؟؟؟ اومدی بگو تا چه حد فعالیت میکنی ؟؟؟؟؟؟؟ دکترت درمورد استراحت چی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟//
مینا جونم و مارال عزیزم ممنون که به فکر من هستید نمیدونین چه روزهای سختی رو میگذرونم و این روزها چقدر دیر برام میگذره تو رو خدا برام دعا کنید......
سلام به همه
رویا جان ان شاءلله مامان بعدی تو باشی.
زهراجون خیلی مواظب خودت باش فعلا تو این تاپیک امیدمون تویی که شاید ما هم کم کم از اینجا بریم بیرون. اصلا هم فکرای بد نکن.
خدای خوبم. ممنون
مارال جون ممنون که امیدوارم کردی بزرگترین ناراحتی من اینه که تازه فهمیدم اون دکتری که با حماقتش باعث شد جنین 22 هفته ایم رو سقط کنم جزو دکترهای ابن سیناست اما با حرف تو امیدوار شدم اما برام بنویس که اگه ازمایشها رو قبلا داده باشم بازم باید تکرار کنم یا ازمایش های جدید میدن ؟

مریم جان این ادرسشه بهارستان- خیابان فداییان اسلام روبروی برجهای امید پلاک 134
اما مریم جان من با رفتن به اونجا و دیدن محیطش خیلی دلسر شدم اسم اونجا رو نمیشه کلینیک گذاشت دو تا دکتر فوق تخصص با همکاری هم اونجا رو میگردونن البته ممکنه دکترهاش خوب باشن اما به اندازه ابن سینا معتبر نیست

رویا جون من احساست رو درک میکنم من هم تو شرایط تو بودم اما هیچ چیز برای تو بدتر از استرس نیست فکرت رو با خوندن کتاب و 000 مشغول نگه دار و بخودت بگو وضع بدتر از قبل نمیشه از صمیم قلب برات ارزوی روزهای قشنگ دارم

میترا جون امیدوارم هممون یه روز از اینجا بریم و به این روزهای سخت بخندیم یادمون باشه که الان نازایی و ناباروری توی ایران 1درصده حتما برای هممون راهی هست اونقدر ادامه میدیم تا مشکلو حل کنیم

مرسی مینا جان نمی دونم والا این فامیل ما بیچاره هر چی حامله می شه سقط می کنه البته شاید خودش این راه رو رفته باشه اما تو همین تاپیک خیلی ها تعریف موسسه امیدرو کردن گفتم شاید کمکی به اون بنده خدا بشه
درهر صورت مرسی از محبتت
سلام
مریم بانو جان اگه مشکل فامیلتون سقطه دکتر پاکروش رو بهش معرفی کن توی سقط واقعا تخصص داره و متبحره .منم مشکلم سقط مکرره و الان شش ماهه تحت نظرشم دو سال موسسه رویان میرفتم و مدتی هم پیش دکترهای معروف دیگه اما هیچ کدوم نتونستند کاری برام بکنن البته پیش پاکروش هم هنوز به نتیجه نرسیدم اما مهم اینه که بیماراش را با دقت بررسی میکنه و ازمایش هایی رو که اون برام داده هیچ جای دیگه و هیچ دکتر دیگه ای برام نداده بود من بیمارای زیادی رو دیدم که مشکل منوداشتند و پیشش جواب گرفتند ....
مینا جون مارال جونم مامان زهرای گل گیتا جونم و میترا خانم همگی خوب هستید؟؟؟؟؟؟؟ امیدوارم روز شادی روشروع کنید.........
سلام به همگی
مینا جون میشه بگی اسمه اون دکتره چی بوده تو ابن سینا که حاقل پیشه اون نرم
رویا جونم تو چطوری عزیزم استرس خیلی تو باروری بده منم اگه یادت باشه یک سالو نیم باردار نشدم حتی ای یو ایم کردم ولی اون ماهی که درمانوول کرده بودم باردار شدم