2821
2789
عنوان

مشکل من چیه

307 بازدید | 49 پست

سلام خانوما بجز شما نمی دونم به کی بگممم دارم دیوونه میشم من و نامزدم هیچ مشکلی با هم نداریم و همه چیش اوکیه اما نمی خوام نزدیکم بشه حس می کنم دیگه دوسش ندارم حس می کنم ازش داره بدم میاد فکر می کنم تقصیر طرز تفکریه که باهاش بزرگ شدم که رابطه بده عیبه زشته نمی تونم با نامزدم رابطه داشته باشم همش خجالت می کشم از بغلش از همه چی و حالم بد میشه و پسش میزنم چیکار کنم حسی ندارم و این در حالیه که تابستون عروسیمونه 😞😞😞

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣

عجیبه برو روانشناس

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای کمک کردنه من واقعا کمک می خوام 

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣
سلام عقد کردین؟

بله 6 ماهه 

شاید از نطر ظاهر و فیزیکی برات جذابیت جنسی نداره بیشتر به خاطر اخلاق و شرایطش پذیرفتیش

اره دقیقا هم قد خودمه بدنسازه اما من همیشه تو رویاهام یه مرد قد بلند و هیکلی رو تصور می کردم 😞

منم اوایل اینطوری بودم حتما برو مشاور

از دیروز دعوا داریم یه کاری کرد که همش میاد جلو چشمم میگم چرا کردی میگه من شوهرتم اتو هنوز قبول نکردی حالم از خودم به هم می خوره 😞😞😞

شما مشکلت تدریجا رفع شد؟ یا روانشناس رفتی؟  میشه بگی چه جوری حل شد؟

من ب شدت این خانم نبود ولی وقتی نامزدم درخواست بوس و بغل و این چیزا داشت خیلی حالم از خودم بهم میخورد و حس بدی داشتم ، ولی نشستم فکر کردم ک همسرشم حقشه و حقمه تا کم کم عادت کردم

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
اره دقیقا هم قد خودمه بدنسازه اما من همیشه تو رویاهام یه مرد قد بلند و هیکلی رو تصور می کردم 😞

هیکلو اینا مهم نیست مهم اینکه از مرحله ی آدمیت وارد مرحله ی انسانیت شده باشه و با اخلاق و خوش رفتار باشه.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز