2821
2789
عنوان

مشکل من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 49 پست
از دیروز دعوا داریم یه کاری کرد که همش میاد جلو چشمم میگم چرا کردی میگه من شوهرتم اتو هنوز قبول نکرد ...

عزیزم گناه داره طفلک ، حتما برو مشاوری چیزی،،مقصر خانواده ها هم هستن ، من بیشتر ترس از بارداری داشتم با اینکه اصلا رابطه مون در اون حد نبود

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول باید با خودت کنار میومدی بعد بله رو میگفتی ولی واقعاً روابط ... چندشه.

واقعا بنظر شما هم همینطوریه 

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣
اول باید با خودت کنار میومدی بعد بله رو میگفتی ولی واقعاً روابط ... چندشه.

کلا چند ماه اول ازدواج حست ب مسائل زناشویی چندشه ولی بعد خوب میشه

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
خب بدنساز مگه نمیگی هست؟ بنابراین خیلی هم با رویاهات متفاوت نیست که

اره اما قدش 165 بدم میاد 😞

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣
من یه چندتا سوال ازت بپرسم و یه راه حل دارم برات ... شاید موثر باشه

ممنون میشم بفرمایید 

تیپ شخصیتیت چه جوریه؟ دختر مغرور و مستقل؟ 

ن دختر وابسته و احساساتیم و دمدمی مزاج قبلنا دوسش داشتم الان ندارم اون میمیره برام خیلی دوسم و داره و هی ابراز علاقه می کنه 

بله ، به شدت.

فک کنم شما هم همسن منی منم 78 ام چندشم میشه و از خودمم به شدت بدم میاد