2777
2789
عنوان

مشکل من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 49 پست
آبجی من بدت میاد برای چی عقد کردی؟

شرایطش اخلاقش خانوادش عالیه 

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣
منم همین حسو داشتم 

چطوری خوب شدی شرمندم یه چیزی میگم خوندی لایک کردسی بگو پاک کنم 

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم بعضی خانوم ها ذاتا شخصیتشون شکارچیه ... برخلاف بعضی خانوم های دیگه که دوست دارن شکار بشن

ولی از اونجاییکه جامعه ما همیشه قالب های از پیش تعیین شده برای همه داره ، یه جوری توی مغز ما کردن که زن باید بشینه تا بیان سراغش... باید لذت بده.... باید مفعول باشه... باید نیاز شوهرشو تامین کنه

خب تن دادن به این تفکر برای زنی با شخصیت شکارچی خیلی سخته.... احساس میکنه داره شانش خرد میشه داره بهش تجاوز میشه 

پس کل رابطه رو پس میزنه 

شاید شما هم از این تیپ باشی

منظورم اینه که تفکرت رو به رابطه جنسی عوض کن، فکر نکن که باید سرویس بدی باید تامین کننده باشی.

خصوصا که میگی عاطفی و وابسته ای .‌. به خودت بگو اون هم باید نیاز من رو تامین کنه ...و با خودت فکر کن ببین چه نیازهایی داری .... اگر به خودت اختیار و عاملیت بدی، اصلا چه بسا خودت شروع کننده باشی در رابطه

به نظرم آدم خوبه با فردی که به طور مثال چند ماه قبل از آشنایی پدر و مادرشو از دست داده ازدواج کنه 😉 ...

همش میگه خانوادم فدات بشن تو همه کسمی پدری مادری همه کسمی مرد خوبیه دوسشتچ ندارم اما 😞😞😞

حق داری🤮

بدم میاد از خودم از دیروز داغونم همش میگه من شوهرتم اما من بدم میاد نمی خوام 😞

همش میگه خانوادم فدات بشن تو همه کسمی پدری مادری همه کسمی مرد خوبیه دوسشتچ ندارم اما 😞😞😞

نمیدونم چی بگم ولی دوست داشتن خیلی خیلی چیز مهمیه.

اگه واقعاً نمیخوایشو علاقه ایی نداری .ادامه نده . تمرکز کن رو درستاگه میخوای.

ببین عزیزم ، این مشکل تمام خانم هایی هست که توی جوامعی مثل جامعه ما بزرگ شدن

هی به ما گفتن سرویس بده ، راضیش کن 

اه ... ادم حس بردگی جنسی بهش دست میده

باید هر دو طرف حس خوب داشته باشن و باید هر دو طرف قدرت نه شنیدن و نه گفتن رو داشته باشن 

از چیزی که گفتی ‌.... برداشتم این بود که همسرت براش رصایت تو مهمه

بشین باهاش حرف بزن 

اتفاقا اغلب مردها استقبال میکنن... بگو من توی این قضایا میخوام خودم باشم، شکارچی باشم اصلا من شروع کنم، من ایده بدم من نه بگم.... باور کن یه مدت که پیش بره خیلی از همون چیزایی که نه میگفتی اصلا خودت کنجکاو به انجامشون میشی ... اینا رو به همسرت بگو 

بگو اگه من بتونم عاملیت و اختیار کافی داشته باشم ، کم کم قدرت درونیم ازاد میشه .... عاملیت و اختیار هم یعنی الان نمیتونم به همه چی بله بگم ... باید بذاری هرجور میخوام و هر وقت میخوام شروع کنیم.... سکان این ماجرا رو زن به دست بگیره برا هر دو بهتره

دوستش داری.... اما چون به خاطر تعالیم جامعه، احساس میکنی اجازه نه گفتن بهش رو نداری... این نه نگفتن ها، به معنی شکستن حریم شخصیت هست... احساس میکنی بهت توهین داره میشه .... 

اونم تقصیری نداره ... اونم مثل خودت توی این جامعه بزرگ شده 

کم کم با همکاری هم قول بدید راحت بتونید نه بگید و نه بشنوید و بعد کم کم خودتون شاید تونستید در گذر زمان، نه رو هم به آره تبدیل کنید اما با میل قلبی خودتون نه بالاجبار 

ببین عزیزم ، این مشکل تمام خانم هایی هست که توی جوامعی مثل جامعه ما بزرگ شدن هی به ما گفتن سرویس بد ...

خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزم لطف کردی خودم فکر می کنم مال طرز تفکریه که بتهاش بزرگ شدیم که رابطه بده عیبه یدفه بعد عقد بهت میگن این رابطه نبایدم بدت بیاد حالا خوبه اما تو بدت میاد چون طرز تغکرت همونه با همون بزرگ شدی 

نمیدونم زبانی میگه یا قلبنه ولی مرد نباید زنشو به چشم مادرش ببینه. اینجوری خیلی بده

نمیدونم زبانی میگه یا قلبنه ولی مرد نباید زنشو به چشم مادرش ببینه. اینجوری خیلی بده

والا بهم مامانی هم میگه عشقم اینا میگه اما چند باری گفتهنمی دونم دلیلش چیه چرا بده ؟؟؟

2827
2791
2779
2792