2777
2789
عنوان

مشکل من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 49 پست
خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزم لطف کردی خودم فکر می کنم مال طرز تفکریه که بتهاش بزرگ شدیم که رابطه بده ع ...

این رابطه واقعا خوبه

ولی ببخشیدها همه ی ما زن های ایرانی رو به خاطر به قول خودشون اموزش پاکدامنی، از کودکی با حرفهاشون آسیب زدن

همه مون آسیب های بد روحی خوردیم ... اخته شدیم !!!!

یه سک س تراپیست برو اگه میتونی .... یا راجع به این موضوع مطلب بخون ....فکر کن 

با شوهرت زیاد راجع بهش حرف بزنید

همین ها رو به اون هم بگو

درست میشه کم کم

والا بهم مامانی هم میگه عشقم اینا میگه اما چند باری گفتهنمی دونم دلیلش چیه چرا بده ؟؟؟

چون بعداً رفتین زیر یه سقف شما رو به چشم مادرش نباید ببینه و توقع نداشته باشه کارایی که مادرش براش میکرده شما هم کنین .شما شریک زندگیشن . بعد کلاً ابراز احساسات گفتنه عشقم اینا کار سختی نیست. 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این رابطه واقعا خوبه ولی ببخشیدها همه ی ما زن های ایرانی رو به خاطر به قول خودشون اموزش پاکدامنی، ا ...

خیلی کمکم کردی و روحیه دادی ممنونم ازت و امیدوارم اتفاق خوبی که منتظريشی برات بیوفته 😊

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣
خیلی کمکم کردی و روحیه دادی ممنونم ازت و امیدوارم اتفاق خوبی که منتظريشی برات بیوفته 😊

ممنون عزیزم .... همینطور برای تو   

یه پیشنهاد ساده ی دیگه هم دارم .... نمی دونم چقدر بتونه کمکت کنه ... حالا اگه خواستی امتحانش کن

به شوخی هم شده به همسرت بگو ، این بار نوبت منه ! اصلا فکر می کنیم من یه دختری ام که عاشق پسر محله شدم بیهوشش کردم ،دزدیدمش و آوردمش توی خونه!!   بذار ببینم چی کار می خوام کنم 

این جوری احساس مفعول بودن دیگه نمی کنی ... میای توی نقش فاعلی ... احساس تحقیر و اینا دیگه نداری ... اینجوری شاید بتونی انرژی درونت رو آزاد کنی 

ممنون عزیزم .... همینطور برای تو     یه پیشنهاد ساده ی دیگه هم دارم .... نمی دونم چقدر ب ...

میگه ها همسرم خیلی میگه دیگه من هیچ کاری نمی کنم بیا تو ادامه بده نمی تونم هی خجالت می کشم محکم می چسپم بهش 

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣
2827
2791
2779
2792