ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره گلم . جوش داری چند تا ماسک بگم ماه دیگه این وقتا همش تموم شده
اره متاسفانه پوست صورتم خیلی چربه....الان هر روز دو بار صورتمو با شامپو بچه میشورم و بعد مرطوب کننده میزنم خیلی بهتر شده ولی پیشونیم هنوزم جوش میزنه...اگه لطف کنی ماسک هایی که استفاده کردی بگی ممنون میشم
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
نه عزیزم این روغن جنسینگ بیشتر آبکیه یه کم چربه اونم جذب میشه . من که جواب گرفتم
اها ممنون
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
اره متاسفانه پوست صورتم خیلی چربه....الان هر روز دو بار صورتمو با شامپو بچه میشورم و بعد مرطوب کننده ...
من چیزایی که استفاده کردم و به دیگرانم گفتم راضی بودم یکیش یخ به صورت چرخشی به صورتت بزن، یکی سفیدآب در ماه یک الی دوبار بزن بعد حتما مرطوب کننده و آبرسان بزن چون لایه بردار قویه، خاک رس یا گل سرشور اینا خیلی خوب بودن منافذ میبندن چربی کم میکنن
منم از شما پرسیدم راستش من دقیق نمیدونم باید چه رنگی انتخاب کنم...گیج میشم
من برای ابرو اول از مداد بل استفاده میکنم فقط جاهای خالی ابروم میکشم بعد ژل ابرو میزم خیلی خشکل میشه ...
ژل ابرو چطوریه؟ سایه ابرو چی؟ استفاده کردین؟ کدومشون طبیعی تره به نظرتون؟اخه ابروهای خود من خیلی مشکیه نمیخوام بیشتر از این پررنگ بشه
ژل ابرو چطوریه؟ سایه ابرو چی؟ استفاده کردین؟ کدومشون طبیعی تره به نظرتون؟اخه ابروهای خود من خیلی مشک ...
سایه ابرو دوس ندارم یبار استفاده کردم چون من ابروهام رنگ نمیکنم بخوام سایه بزنم بد میشه همون مداد فقط جاهای خالی میکشم ژل ابرو مث لیفت میکنه ابروهارو بعضیام از صابونش استفاده میکنن