2777
2789
عنوان

خشکلاسیون👄 + باکلاسیون 💅💇👸

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 117 پست

مرسی عزیزم بابت پاسخ خوبت

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوشگله ابروهاتون...رنگ خود ابروهاتون مشکیه؟

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
جدیدا هم فیس براش برقی گرفتم بعد تونر و ابرسان میزنم حس شادابی داره

من فیس براش ندارم میخوام یه دستیش بخرم هفته ای یبار لایه برداری میکنم هرشبم با گلاب صورتم پاک میکنم میگن گلاب تونر طبیعیه

لایک نکنید لطفا 
من فیس براش ندارم میخوام یه دستیش بخرم هفته ای یبار لایه برداری میکنم هرشبم با گلاب صورتم پاک میکنم ...

باید گلاب خوب بخری وگرنه اسانس دار صورتو تیره میکنه تونر گلاب عارضی 32 تومنه طبیعیم هست

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
من فیس براش ندارم میخوام یه دستیش بخرم هفته ای یبار لایه برداری میکنم هرشبم با گلاب صورتم پاک میکنم ...

اگه تونر خریدی الارو بخر محشره  

من گلابم ربیع اصل روش نوشته الان دوماه میزنم سیاه نکرده فعلا

خیلی خوبه اخه من گلاب زدم سیاه شدم در حالی که ماسک گل رز خیلی پوستمو خوب میکرد