2777
2789
عنوان

خشکلاسیون👄 + باکلاسیون 💅💇👸

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روغن ریشه گیاهه خیلی عالیه تقویتی برا مو . صورت استفاده میکنم و واقعااا جواب میگیرم 

روغن باعث نمیشه پوستتون بدتر چرب بشه و جوش بزنه؟

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

مرسی گلم

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
ازکحا بخریم چنده

من یه فروشگاه هست چیزای طبیعی داره میخرم . لوازم آرایشیا بپرس یا جاهایی که عطاری بپرس هست اکثرا من همیشه شهر خودمون میگرفتم از عطاری که قابل اعتماده اما اینو نامزدم خرید واسم از تهران نمیدونم کجا گرفت

دوستان من پوستم یکم خشکه ضد آفتاب مناسب چی خوبه برام؟

من ضد آفتابم Avon واقعا برای من خوب بوده من پوستم نرماله قیمتش ۲۷۰ که زیاد عامه پسند نیس ضدآفتاب دیسار هم دارم که خیلی خوب رو پوست میشینه و بوی خوبی داره قیمتش مناسبه تقریبا ۸۰تومنه

لایک نکنید لطفا 
من یه فروشگاه هست چیزای طبیعی داره میخرم . لوازم آرایشیا بپرس یا جاهایی که عطاری بپرس هست اکثرا من ه ...

ردغن جینسینگ؟ باشه ممنون

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      

لطف میکنی بگی قیمتش چقدره و چجوری استفاده میکنی؟...در ضمن این نوع پرایمر برای پوست های چرب هم مناسبه؟ چون پوست من خیلی چربه

اره خیلی

شاید از لوازم ارایش چرب استفاده میکنی...منم پوستم خیلی چربه و موقع خرید لوازم ارایشی حتما میگم که فاقد چربی باشه