2777
2789
عنوان

بیاین بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه گلم مثبته

باورم نمیشهههه....منی ک دکتر میگفت شوهرت ضعیفه..خدایا حکمتتو شکر ...همسرم واریکوسل عمل کرده بود و اسپرمش ضعیف بود...ولی ما فقط گرمیجات خوردیم و فقط خودمونو تقویت کردیم...ب حرف دکترا نیست ک

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
یه عکس دیگم فرستادم نگاش کن

اره عزیزم خود خودشه  ان شالله صحیح و سالم بیاد بغلت و خدا برات حفظش کنه..برای موندن نی نی منم دعا کن...ان شالله دلت همیشششه خوش باه

برای خوب شدن حال دلم و حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید
مبارکههه گلم.....دوستم لطفا برای منم دعا کن .راستی یعنی چی گفتی اگه بیبی چکم منفی شدم گرمی بخورم پری ...

ممنون عزیزم...حتما دعا میکنم بخدا دیشب درجا ک مثبت شد یه زیارت عاشورا ب نیت همه منتظرا خوندم...والا هر وقت نمیشدم..دمکرده رازیانه میخوردم کلا هر گرمی دم دستم میومد میخوردمش😂😁 بعد دوسال مثبت شد..همسرمم واریکوسل عمل کرده بود

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
اره عزیزم خود خودشه   ان شالله صحیح و سالم بیاد بغلت و خدا برات حفظش کنه..برای موندن نی نی منم ...

انشالله سالم بغل بگیریش...خیلی حرف و کنایه شنیدم خیلی  خسته شدم درجا زدم...ب سختی و با کمک خودم باردار شدم...برام دعا کن واسم سالم بمونه

ممنون عزیزم...حتما دعا میکنم بخدا دیشب درجا ک مثبت شد یه زیارت عاشورا ب نیت همه منتظرا خوندم...والا ...

خداروشکر .عمل واریکوسل رو ب روش میکروسرجی عمل کردن؟

میشه واسه ی امام زمان و من یه صلوات بفرستی 
آزمایش بده مطمئن بشی😊

فردا میدم 

خداروشکر .عمل واریکوسل رو ب روش میکروسرجی عمل کردن؟

اره عزیزم یه برش کوچولو نزدیک آلت 

انشالله سالم بغل بگیریش...خیلی حرف و کنایه شنیدم خیلی  خسته شدم درجا زدم...ب سختی و با کمک خودم ...

گذشته ها رو فراموش کن فقط به الان و اینده اون نخوچی فکر کن...فقط خدا فقط خدا..اون بخواد هیچی جلودارش نیست اونم نخواد باز هیچی جلودارش نیست...ان شالله همیشه برات خوبی خوشی و تندرستی بخواد...برو حالش ببر وروجکت جواب همه اون کنایه هاست.. 

برای خوب شدن حال دلم و حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید
درد تخمدانم داشتی ؟بعد اقدام ک میکردی چند دقیقه استراحت میکردی گلم ؟

اره..این ماه بیشتر وقتا بعد اقدام تا صبح بلند نمیشدم و تکون نمیخوردم...بالشت میزاشتم زیر کمرم

گذشته ها رو فراموش کن فقط به الان و اینده اون نخوچی فکر کن...فقط خدا فقط خدا..اون بخواد هیچی جلودارش ...

اره خدا جای حق نشسته...جواب دل شکستمو داد.‌.ماه قبلی سفره علی اصغر پهن کردم یه ماه طول نکشید جوابمو داد....