2777
2789
عنوان

بیاین بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 52 پست
چون همسرت عمل کرده احتمال زیادم بچتون پسر میشه☺

هر چی باشه...فقط سالم باشه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
نگفتی به چ روشی همسرتون عمل کردن؟میکروسرجی بود؟

اره گفتم ک یه خراش کنار آلت تناسلیش دادن از اونجا عملش کردن این ماه تو ۹ ماه بود از عملش گذشته بود

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره گفتم ک یه خراش کنار آلت تناسلیش دادن از اونجا عملش کردن این ماه تو ۹ ماه بود از عملش گذشته بود

اره مثل اینکه ندیدم ببخشید دوباره پرسیدم 

میشه واسه ی امام زمان و من یه صلوات بفرستی 

خواهش عزیزم..همسرت واریکوسل داره؟

تیکر بارداری چطوری بزنم؟

تیکر بارداری چطوری بزنم؟

عزیزم برو توی بخش نینی سایت من اون بغل سمت راست یه سه تا نقطه هست بزن روی اون برای توی بخش اطلاعات کاربری اونجا تیگرتو بزن 

میشه واسه ی امام زمان و من یه صلوات بفرستی 
باورم نمیشهههه....منی ک دکتر میگفت شوهرت ضعیفه..خدایا حکمتتو شکر ...همسرم واریکوسل عمل کرده بود و اس ...

منم هفت ماهه عمل کرده خبری نیست کارم شده گریه چند وقت بعد عمل باردار شدی لطفا بگو تحرک و تعداد شوهرت چند بود 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

مبارک باشه عزیزم. امیدوار شدم من ۱۲ روز پیش آی یو آی کردم و امروز صبح بی بی چک گذاشتم که منفی شد البته دکترم برای سه روز دیگه برام نوبت آزمایش خون زده اما خیلی ناامید هستم با وجود این که مدام زیر دلم درد میکنه و سینه هام یک هفته است دردناک شدند اما باز هم خیلی ناامیدم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام