2777
2789
عنوان

بیاین بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه😍😍😍 منم تاخیر شده میترسم بیبی چک بزارم

بعد دوسال مثبت شد...منم میترسیدم ۹ روز صبر کردم و گفتم بازم عقب افتادم تا تست بزنم اگ خبری نبود دیگه گرمی بخورم پریود بشم ...اصم امیدم نداشتما یهویی مثبت شد

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
مبارک ان شالله

یه عکس دیگم فرستادم نگاش کن

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
سال دیگه🙄🙄🤔

اخه سه هفتس عروسی کردم ، هم بخاطر سنم هم اینکه بچه دوس دارم ، میخام سال دیگه اقدام کنم ، ی چند ماهی بگذره از عروسیم ، دست و بال همسرمم باز بشه ان شالله، یکمم از سنم میترسم دیر نشه

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
هاله انداخته مثبته

یه عکس دیگه فرستادم نگاش کن 

مبارک مبارک بی بی چکت مبارک بیا شعمارو فوت کن مامانی شدی رف😍🎂🎂

😍😍😍

مبارکههه گلم.....دوستم لطفا برای منم دعا کن .راستی یعنی چی گفتی اگه بیبی چکم منفی شدم گرمی بخورم پریود شم چی میخوری پریود میشی منم بخورم چون من فقط با دارو میشم

میشه واسه ی امام زمان و من یه صلوات بفرستی