2777
2789
عنوان

به مامانم یه چیز گفتم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 30 پست
چون بچه اول هنوزم کسی از بچه هاش ازدواج نکرده نوه نداره انگار ذوق داره منم زدم تو ذوقش 😂 ولی من کام ...

افرین ب فرهنگت

پدرو مادربچه مخصوصا مادر بچه نه ماه سختی میکشه درد زایمان میکشه یعنی حق نداره اسم بچشو انتخاب کنه

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر من نذر کرده بوده ما بچه دار بشیم بذاریم ابوالفضل بعد خودش گفته حالا شاید  خوششون نیاد ...

😂😂😂😂😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
میگفتی من نه ماه بدبختی بکشم بعد نه ماه چن ساعت درد بکشم بعدش با سختی و شب زنده داری بزرگش کنم شما ب ...

اینو بگم ک من میشم ادم بده هه!

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
ما هم‌خودمون مادریم مادرا از عشق زیاد خیلی بی منطق میشن اعصاب خورد کن میشن

اره دقیقا اونم بدجنس نیس فقد ذوق داره  

آره منم به مامانم میگم که انقدر همه اش به علی زنگ میزنی کجایی و فلان بعدش ازدواج کرد زنش ناراحت میشه ...

😂😂😂مامان منم به من گف دیگه اینجوری 😒اون کس غلط کرده با تو

پدر همسرم میخواست اسم بچه هامو انتخاب کنه من نذاشتم تمام سختی هاش با منه اسم و فامیلی از اونا نمیشه ...

اره میدونم حق داری عزیزم خوب کردی

عروسای حالا بذار بیان اونوقت معلوم میشه حرف حرف کیه

من خودم بع شخصه اصلاااا دوس ندارم کسی اسم بچمو جز خودم و همسرم بزاره میتونن پیشنهاد بدن ولی نمیتونن ک با زور بزارن من هرچیزی ک واسع خودم میپسندم رو واسه دیگرانم میپسندم 

داشت به ما میگفت انتظار داشت منم بگم آخه باشه میذاریم ابوالفضل . منم کابلو گرفتم 😂😂😂اخه من دوس دا ...

داشته به حضرت ابوالفضل میگفته ک شما بشنوی 😂😂😂