2777
2789
عنوان

به مامانم یه چیز گفتم ناراحت شد

482 بازدید | 30 پست

مامانم گف ک من میخواستم اسم فلانی (داداشم)دیگه اسم نمیبرم میترسم شناسایی شم بزارم محمدجواد نشد شاید اسم پسرو گذاشتیم حالا مجرده هنوزا منم گفتم کسی ک نه ماه زحمت میکشه اون باید بزاره ن ما مامان جان  گف اون کسی غلط میکنه با تو  بدجنس نیستا میدونم مادرشوهر خوبی میشه ولی انگار بهش برخورد😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم بگذره خوب میشه، ولی حرفت منطقی بوده.

بهتر بود با ملایمت نظرتو میگفتی و اینکه شما فقط می تونین نظر بدین،اصل کاریا پدر و مادر بچه ان.😍

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
خب نباید ناراحت بشن خودخواهی این

چون بچه اول هنوزم کسی از بچه هاش ازدواج نکرده نوه نداره انگار ذوق داره منم زدم تو ذوقش 😂 ولی من کاملااااا مخالف اینم ک کسی دیگه ای جز پدرو مادر بچه براش تصمیم بگیرن حتی تو اسم حالا اون کس میخواد زن داداشم باشع یا غریبه درایندم اگه ببینم ک دخالت مبکنن یا یه جوری میخوان ک حرف خودشون باش میرم تو تیم زن داداشم 

آره منم به مامانم میگم که انقدر همه اش به علی زنگ میزنی کجایی و فلان بعدش ازدواج کرد زنش ناراحت میشه مامانم میگه غلط کرده

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
امیر علی من مهرسام دوست دارم چراباید بزارم امیرعلی؟!

میگفتی من نه ماه بدبختی بکشم بعد نه ماه چن ساعت درد بکشم بعدش با سختی و شب زنده داری بزرگش کنم شما بیای اسم بزاری حق اینو ندارم ک یه اسم واسه بچم انتخاب کنم؟

2790
2778
2791
2779
2792