2777
2789
عنوان

به مامانم یه چیز گفتم ناراحت شد

482 بازدید | 30 پست

مامانم گف ک من میخواستم اسم فلانی (داداشم)دیگه اسم نمیبرم میترسم شناسایی شم بزارم محمدجواد نشد شاید اسم پسرو گذاشتیم حالا مجرده هنوزا منم گفتم کسی ک نه ماه زحمت میکشه اون باید بزاره ن ما مامان جان  گف اون کسی غلط میکنه با تو  بدجنس نیستا میدونم مادرشوهر خوبی میشه ولی انگار بهش برخورد😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بگذره خوب میشه، ولی حرفت منطقی بوده.

بهتر بود با ملایمت نظرتو میگفتی و اینکه شما فقط می تونین نظر بدین،اصل کاریا پدر و مادر بچه ان.😍

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
خب نباید ناراحت بشن خودخواهی این

چون بچه اول هنوزم کسی از بچه هاش ازدواج نکرده نوه نداره انگار ذوق داره منم زدم تو ذوقش 😂 ولی من کاملااااا مخالف اینم ک کسی دیگه ای جز پدرو مادر بچه براش تصمیم بگیرن حتی تو اسم حالا اون کس میخواد زن داداشم باشع یا غریبه درایندم اگه ببینم ک دخالت مبکنن یا یه جوری میخوان ک حرف خودشون باش میرم تو تیم زن داداشم 

آره منم به مامانم میگم که انقدر همه اش به علی زنگ میزنی کجایی و فلان بعدش ازدواج کرد زنش ناراحت میشه مامانم میگه غلط کرده

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
امیر علی من مهرسام دوست دارم چراباید بزارم امیرعلی؟!

میگفتی من نه ماه بدبختی بکشم بعد نه ماه چن ساعت درد بکشم بعدش با سختی و شب زنده داری بزرگش کنم شما بیای اسم بزاری حق اینو ندارم ک یه اسم واسه بچم انتخاب کنم؟