مامانم گف ک من میخواستم اسم فلانی (داداشم)دیگه اسم نمیبرم میترسم شناسایی شم بزارم محمدجواد نشد شاید اسم پسرو گذاشتیم حالا مجرده هنوزا منم گفتم کسی ک نه ماه زحمت میکشه اون باید بزاره ن ما مامان جان گف اون کسی غلط میکنه با تو بدجنس نیستا میدونم مادرشوهر خوبی میشه ولی انگار بهش برخورد😂😂
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون بچه اول هنوزم کسی از بچه هاش ازدواج نکرده نوه نداره انگار ذوق داره منم زدم تو ذوقش 😂 ولی من کاملااااا مخالف اینم ک کسی دیگه ای جز پدرو مادر بچه براش تصمیم بگیرن حتی تو اسم حالا اون کس میخواد زن داداشم باشع یا غریبه درایندم اگه ببینم ک دخالت مبکنن یا یه جوری میخوان ک حرف خودشون باش میرم تو تیم زن داداشم
مادر شوهر من نذر کرده بوده ما بچه دار بشیم بذاریم ابوالفضل بعد خودش گفته حالا شاید خوششون نیاد یا ابوالفضل تو بهشون بچه بده دیگه اسمشو قول نمیدم 😂😂😂😂😂😂😂
امیر علی من مهرسام دوست دارم چراباید بزارم امیرعلی؟!
میگفتی من نه ماه بدبختی بکشم بعد نه ماه چن ساعت درد بکشم بعدش با سختی و شب زنده داری بزرگش کنم شما بیای اسم بزاری حق اینو ندارم ک یه اسم واسه بچم انتخاب کنم؟