2777
2789
عنوان

علت این درد شدیدی که دارم چی هست

226 بازدید | 13 پست

از صبح یه درد خیلی عجیب و وحشتاک دارم دقیقا سمت راست بدنم بین زیر بغل و سینه

در واقع نه زیر بغل هست و درد سینه نمیدونم چیه خیلی درد دارم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

اگه هر وقت دیگه بود میرفتم دکتر الان ولی میترسم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلب چپه ها چپ

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
قلبت نباشه

سمت راسته یه جای عجیبیه

دفیقا بالای سینه کنار زیر بغل

نمیدونم چیه میترسم نکنه ک رونا باشه 

نمیدونم چیه

اینجا دقیقا یه خال دارم که احساس میکنم خیلی درد میکنه شاید هم برجسته شده

ممکنه خال درد بگیره

واقعا دردش کشنده هست بچه ها

نفس با سختی میکشم

من تحمل درد رو ندارم

با کوچکترین مشکل میرفتم اورژانس 

الان میترسم برم