2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا کمک

134 بازدید | 20 پست

من امروز رفتم دکتر

گف همروئید ترومبوزه داری

چک کرد گف چیزی پیدا نیست

من فقط وقتی سر دسشویی میشینممیبینمش

بهدکتر عکسشو نشون دارم قرص داد گف خوب میشی

اومدم خونه یهو خونریزی کردممممممم

ینی دکتر پوستم کشیده اینجوری شده؟

خیلی ترسیدم چیکار کنم؟

دکترمم راهش خیلی دور یود

کسی اینجوری بوده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ندیدش توی معاینهفقط موقع چک کردن کشید مقعدموفقط قزص داد ک خیر سرم جذب بشعولی الان خونریزی کرده ...

والا مواظب باش نزنه بیرون من یه سال دارم و خیلی بزرگ شده دیگه باید برم جراحی این یعنی بواسیرت داخلی مراقبت نکنی میاد بیرون و تنها چاره اش عمل

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

اتفاقا واسه من اصلا درد و خونریزی نداشترفتم دکتر ک ب این روز نیوفتمک امشب یهو خونریزی کرد

خب اگه درد و خونریزی نداشت چرا رفتی دکتر و از کجا معلوم بواسیر. باشه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

والا مواظب باش نزنه بیرون من یه سال دارم و خیلی بزرگ شده دیگه باید برم جراحی این یعنی بواسیرت داخلی ...

من اصلا یبوست ندارم

فقط قرص آهن خوردم اینجوری شد

ور نرفتم ک خونریزی مداشته باشه

رفتم دکتر خونریزی کرد

تتراسایکلین بزن عفونت نکنه

من یه دکتر رفتم گفت خودسرانه چیزی نزن بد فک کنم

دکتر گف بواسیر نیستهمروئید ترومبزه الانم روش ی ترک میبینم ک ازش خون میاد

عزیزم بواسیر و هموروئید یکی آن

اون احتمالا شقاق باشه که بخاطر قرص آهم یبوست شدی دسشوییت سفت بوده یه پارگی کوچیک مال منم از همون شروع شد تا الان دکتر میرم بعد زایمان قرص آهن خوردم یبوست شدم بعد شقاق بعد اون هموروئید که موقع زایمان به وجود اومده بود و داخلی بود زد بیرون با فشار و زور زدن موقع دفع