2777
2789
عنوان

کفتر بازی

1946 بازدید | 21 پست

همسرم خیلی خوبه مهربونه عاشقمه دست دلبازه خیانت نمیکنه  از خیانت هم بدش میاد خیلی هم در کار خونه کمکم میکنه تنها عیبش اینه کفتر داره روزهای تعطیل میره بهشون میرسه چیکار کنم ترک کنه هیچ خلافی نداره سیگار و مشروب هیچی

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من متنفرم از کبوتر راضیم بمیرم ولی یک کبوتر نزدیک من نباشه یه بار پسر داییم تو دستش بهم نشون دادن از هوش رفتم من نمیدونم ولی بودم طلاق میگرفتم اون خونه پر از کبوتر هم نمیرفتم

وای من متنفرم از کبوتر راضیم بمیرم ولی یک کبوتر نزدیک من نباشه یه بار پسر داییم تو دستش بهم نشون داد ...

خوب دوستش دارم اونم عاشق من و بچه هاشه ولی وقتی میگم بفروش میگه من مشغول میشم با اینا جایی هم نمیرم به تو بچه ها کاری ندارن که

یه راه کار بدین که خودش جمع کنه

خب چه اشکال  داره باهاشون سرگرمه

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

من زیاد ندوست خودش میره پیششون هم میاد میره حموم یکم خیلی باسلیقه است براشون واکسن هم میخره میزنه اصلا مریضی ندارن 

عزیزم اگه مشغولیتش فقط همونه خب خوشحال باش که پیش خودته و خونه جلوچشمت من شوهرم هم بداخلاق هم توکارای خونه اصلا کمکم نمیکنه هم کمی خسیس دیگه چی بگم ولی اهل خیانت نیس اونم کفتر داره برا خودش کرده مشغولیت منم بچه ندارم اگه بچه داشتم بااون خودمو مشغول میکردم خیلی احساس تنهایی میکنم عصروقتی ازسرکار میاد اول میره اونارومیبینه بعدمیاد خونه یه چایی میخوره بازمیره یه دون میده بهشون بعدیه جاهس که کفتراینا میفروشن کافه ای اینجورجایی فک کنم میره اونجا تاساعت ۸ساعت میاد تا۹ونیم بادوستاش میشینه مغازش بعدمیاد خونه برنامه هرروزمون همینه