بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا افسردگی گرفتم تو خونه چون سقطم داشتم قبلشم الکی استراحت مطلق بودم حدودا ۲۰ روزه که تو خونه نشست ...
بعد این داستانا حتما برو زومبا حالت خیلی بهتر میشه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نه برای خونه، نه خودمو شوهرم، نه بچه هام،، تو این اوضاع چه خریدی آخه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
یه سری لوازم آرایش میخوام که تموم کردم مانتو کفش خورده ریز ولی با این اوضاع نمیدونم خیلی حالم گرفتست چه سال گندی بود ۹۸ این هم از آخرش همه ذوقمون این خرید کردن بود که اونم اینطوری شد . خدایا معجزه کن .
بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
اره عزیزم کلی برنامه دارم ولی این ک رونای لعنتی زندگیمونو ریخته بهم. من الان فقط با ی سفر حالم خوب م ...
میفهممت
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.