2777
2789
عزیزم مردم کشور ما همه چیز رو به شوخی و مسخره گرفتن هرچی میگن بشینین تو خونه جاهای شلوغ نرید  ...

واااای چه بد معلوم نیست چندتارو الوده کرده اونارفتن خونوادشونو الوده کردن. من بخاَر شیردهی موهام وحشتناک داره میریزه میخاستم برم کوتاه کنم ولی نرفتم همینجوری کچل دارم میشم😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم مردم کشور ما همه چیز رو به شوخی و مسخره گرفتن هرچی میگن بشینین تو خونه جاهای شلوغ نرید  ...

اتفاقا من کاملا برعکس شما فکر میکنم و به نظرم مردم خیلی خوب رعایت کردن سالهای قبل اسفندماه خیابونا خیلی شلوغ بود امسال و این مدت تقریبا کاسبی فلج شده (( این بعنی مردم خرید حضوری نمیکنن)) اکثرا دستکش و بعضا ماسک روی صورتشونه(( این یعنی متوجه عمق موضوعن و بهداشت رو رعایت میکنن))هیچکس توی محیط کار یا بیرون اشنایی رو میبینه دست نمیده یا روبوسی نمیکنه مهمونی رفتنا خیلی کم  شده خب اینا یعنی فرهنگ بعنی رعایت دیگه سهم ما اینه که اکثرا داریم رعایت میکنیم  ..... حالا عده خیلی کمی رعایت نمیکنن که اونم عادیه و همیشه و همه جا هستن و شما امریکام باشی بازم به عده هستن که خطرات رو جدی نمیگیرن و احتیاط نمیکنن

این نیز بگذرد